Stanković i Falko (©fkcrvenazvezda)
Stanković i Falko (©fkcrvenazvezda)

Falko obukao crveno-belo: Svi u Italiji znaju za Zvezdu i njene navijače

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.01.21. | 21:28

“Želim da osvojimo duplu krunu”, poručio novi igrač crveno-belih

Sleteo je Falko u crveno-belo jato! Novi fudbaler Crvene zvezde Filipo Falko doputovao je večeras u Antaliju i pridružio se novim klupskim drugovima na pripremama za prolećni deo sezone.

Italijanski ofanzivac je došao iz Lećea, a u novom klubu će imati potpuno drugačije ciljeve nego u dosadašnjem delu karijere – boriće se za trofeje.

Izabrane vesti

Ogromna mi je čast što sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. Ovo je najveći klub na ovim prostorima i svi u Italiji znamo za Zvezdu, njenu tradiciju i vatrene navijače koje ima i pred kojima jedva čekam da zaigram. Želim da se dokazujem, da osvojimo "duplu krunu", kao i da se što bolje pokažemo protiv Milana, koji mi je dobro poznat. Takođe, radujem se i što ću imati priliku da sarađujem sa Dejanom Stankovićem koji je legenda fudbala u Italiji”, rekao je Falko po dolasku u Zvezdin tabor u Antaliji.

Novi igrač crveno-belih važi za univerzalca u napadu, jer može da igra na svim ofanzivnim pozicijama. Ove sezone odigrao je 11 utakmica za Leće, postigao dva gola, a za jedan je asistirao.

Dobrodošlicu novom saigraču prvi je, očekivano, poželeo njegov zemljak Dijego Falčineli, koji je od letos napadač Crvene zvezde.



tagovi

Filipo FalkoFK Crvena zvezdaSuperliga Srbije

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara