(©fkpartizan)
(©fkpartizan)

Fejsa stigao u Tursku: Više sam uzbuđen sada nego pre deset godina

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.01.22. | 16:55

„Baš sam srećan što sam došao“, kaže novi-stari vezista Partizana

Tabor Partizana u Antaliji je od danas popodne jači za Ljubomira Fejsu.

Nekadašnji vezista crno-belih se pridružio novim saigračima na pripremama u Turskoj i već od sutra će krenuti sa treninzima i uigravanjem sa ekipom. Fejsa je igrač bogate biografije, sa mnogo jakih utakmica u nogama, te će njegovo iskustvo i kvalitet biti od ogromnog značaja za ekipu Partizana u nastavku sezone.

Izabrane vesti

Fejsa je po dolasku u Antaliju rekao da se oseća kao kada je pre deceniju iz kulskog Hajduka došao u redove Partizana.

Mogu da kažem da sam presrećan, pošto, sećam se kada sam došao prvi put u klub i sada se osećam isto kao tada, pre deset godina. Štaviše, mislim da sam više uzbuđen sada, jer je drugačije, dosta sam stariji. I najbitnije je da sam srećan što sam ovde. Došao sam da pomognem timu i klubu“, poručio je Fejsa.

Adaptacija na zahteve Parnog valjka, kao i na novi tim neće iskusnom vezisti, bivšem reprezentativcu teško da padne, jer je zatekao po dolasku dosta dobro već poznatih lica.

Poznajem dosta igrača, sarađivao sam i sa šefom. Već se osećam kao kod kuće. Sve je ok. Mislim i da će ovde biti lepo vreme, da ćemo se lepo slagati i što je najbitnije – dobro trenirati“.

Navijači Partizana, s razlogom, vide u povratku Fejse i svojevrsnu taliju, jer je nekadašnji as Olimpijakosa i Benfike pretplaćen na trofeje, na šampionske titule. Skupio ih je čak 13 u karijeri.

„Važno je da je dobra ekipa, dobri igrači, a za titulu ćemo da se pobrinemo svi zajedno“, podvukao je Fejsa u prvim utiscima po dolasku u Partizan.


tagovi

FK PartizanLjubomir FejsaSuperliga Srbije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara