Felipe Anderson (©Reuters)
Felipe Anderson (©Reuters)

Felipe Anderson najavio povratak u Rim

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.07.21. | 11:00

Krilni napadač ponovo će igrati za Lacio

Čeka se još zvanična potvrda, ali plavo-beli kružići i orao na Fejsbuku Felipe Andersona jasno poručuju da se 28-godišnji Brazilac vraća u Lacio.

Po informacijama koje ima mag za transfer vesti, Đanluka di Marcio, Rimljani će morati da plate obeštećenje Vest Hemu, jer ugovor sa Čekićarima važi do 30. juna 2022, ali ono neće biti mnogo veliko, već će u Londonu moći da računaju na procente od naredne prodaje, koji će biti veći neko uobičajenih 10-20 odsto.

Izabrane vesti

Krilni napadač iz Brazila igrao je za Lacio od 2013. do 2018. godine, kada ga je Vest Hem kupio za 38.000.000 evra. Prve dve sezone igrao je standardno, a prošlu je proveo na pozajmici u Portu. Nije se naigrao u plavo-belom dresu, pa će karijeru pokušati da oživi tamo gde je i započeo evropsku karijeru.

Sa Laciom je 2017. osvojio Superkup Italije, a u Rim je stigao iz Santosa s kojim je bio šampion Južne Amerike. Među trofejima ima i olimpijsko zlato iz 2016. sa reprezentacijom Brazila.

Reč je o izuzetnom talentu, ali i vrlo temperamentnom igraču, zbog čega je svojevremeno probleme imao Simone Inzagi. Videćemo kako će se uklopiti kod Mauricija Sarija, koji ga je prethodno hteo i dok je vodio Napoli.


tagovi

Felipe AndersonLacioVest Hem

Obaveštavaj me

Lacio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara