Detalj sa utakmice u Kujabi (©AFP)
Detalj sa utakmice u Kujabi (©AFP)

Fernando Gago zategao Rasing, trijumf u Kujabi posle preokreta (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 04.05.22. | 03:03

Domaćin će teško podneti ovaj poraz...

Nadali su se u Kujabi da bi mogli da ponove uspeh sa starta grupne faze, te da posle Melgara nadigraju i Rasing, međutim reklo bi se da je ovo samo početak teških dana za brazilski sastav. Ne samo u Kopa Sudamerikana, već i za nastavak sezone...

Rasing je kao gost skoro pa rutinski slavio sa 2:1 (0:1) iako je gubio praktično sve do početka drugog poluvremena. Boleće u Kujabi mnogo ovaj poraz jer ne samo što je uvek teško izgubiti od kluba iz zemlje ljutog rivala, već i zato što je domaćin bolje počeo utakmicu, dobro je otvorio i poveo posle nepunih pola časa golom Marlona, ali je onda sve palo u vodu...

Izabrane vesti

Rasing koji sa klupe predvodi Fernando Gago je na Pantanal Arenu stigao motivisaniji i taj gol zaostatka dao je motiv više da se do kraja napravi pozitivan rezultat koji je stigao u nastavku. Tačnije, 12 minuta bilo je potrebno Rasingu da prvo izjednači, a onda i okrene rezultat u svoju korist i dođe na prag druge faze Kopa Sudamerikana.

Prvo je Anibal Moreno iskoristio slobodan prostor po levom boku kako bi poslao neodbranjiv udarac ka golmanu Valteru, da bi Enco Kopeti preokret doneo sa mnogo stila – iz slobodnog udarca.

Poraz ostavlja Kujabu na šest bodova zaostatka za liderima Rasingom i Melgarom koji je takođe slavio kao gost i to na gostovanju urugvajskom River Plejtu sa identičnih 2:1. Golove za Melgar dali su Kuesta u 22. i Arčimbo u petom minutu nadoknade, dok je nakratko nadu za bod dao Lavega u trećem minutu dodatog vremena.



tagovi

Kopa SudamerikanaFernando GagoRasing Klub

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara