Fešta u Čačku: Borac slavio protiv Smedereva i najavio borbu do poslednjeg kola za viši rang

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.04.23. | 18:23

U derbiju Srpske Lige Zapad Čačani slavili posle velike borbe - 2:1

Fešta u Čačku, Borac je slavio protiv lidera Srpske lige Zapad, ekipe Smedreva (2:1) i najavio povratak u drugi rang. Smederevci i dalje imaju bod više, ali je psihološka prednost, posle svega viđenog u Čačku, šest kola pre kraja na strani Zebri.

Utakmica je kasnila jer je publika još ulazila na stadion kraj Morave. Prvo poluvreme, uz topovske udare gostujućih navijača, proteklo je u ravnopravnoj igri sa po dve prilike. Kada se pomislilo da neće biti golova Čačani su nakon poslednjeg kornera uspeli da zatresu mrežu rivala. Strelac – Đokić.

Izabrane vesti

 Gosti nisu krenuli sa centra jer je sudija označio kraj prvog poluvremena. Drugo poluvreme krenulo je prilikama za domaće, čak su pogodili prečku. I Smederevo je imalo šansu za poravnanje. Slavlje Čačana, zbog nove pobede, moglo je da počne kada je napadač domaćih iz neposredne blizine pogodio stativu Smedereva, lopta se odbila u golmana Kaličanina koji je loptu zakucao u mrežu, 2:0.

Zličić sa bele tačke, iz opravdano dosuđenog jedanaesterca, smanjuje na 2:1. Međutim, bilo je to sve od gostiju. Čačani su prilično lako odoleli i napravili veliki korak ka konačnom cilju, plasmanu u Prvu Mozzart Bet Ligu Srbije.


tagovi

Borac ČačakSrpska liga Zapad

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara