Memfis Depaj (©Reuters)
Memfis Depaj (©Reuters)

FIFA virus pokosio Barselonu, pauza čeka i Depaja i De Jonga

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.09.22. | 22:18

Nou Kamp pretvoren u ambulantu...

Ne znaju u Barseloni šta ih je snašlo, da mogu najradije bi zabranili svim prvotimcima da se pojave na sledećem reprezentativnom okupljanju. Ovo im je odnelo brojne žrtve. Previše žrtava. 

FIFA virus pokosio je Barselonu. Jedan po jedan igrač ispadaju iz stroja i pune ambulantu. Nou Kamp pretvoren je u bolnicu, sve je više igrača koje čeka pauza. Posle detaljnih testiranja katalonski klub je potvrdio: povrede su zaradili i Memfis Depaj i Frenki de Jong.

Izabrane vesti

Prvo su se povredili Žil Kunde i Ronald Arauho, koga čeka operacija u sredu i neizvesno je hoće li moći da zaigra na Svetskom prvenstvu u Kataru. Ostao je Ćavi bez dvojice štopera, pa će u El Klasiku (na programu 16. oktobra) štoperski tandem činiti Erik Garsija i Andreas Kristensen ili Đerar Pike. A, veliko je pitanje hoće li obojica holandskih reprezentativaca moći da igraju protiv Real Madrida. 

Za Inter su - otpali!  

Gotovo nikakve šanse ne daju se Frenkiju de Jongu i Memfisu Depaju da se pojave na terenu u meču Lige šampiona sa Nerazurima. Posebno napadaču koji je, ipak, ostao na Nou Kampu i kvalitetnim radom na treninzima se izborio za mesto u startnoj postavi. 

Povredio je Memfis Depaj butni mišić, prognoze nisu obećavajuće. Gostovanje u Milanu će preskočiti, takođe i drugi meč sa italijanskim velikanom, kao i okršaj sa Seltom u Primeri. Minimalne šanse daju mu se da bude akter El Klasika. Za Frenkija de Jonga prognoze su nešto optimističnije. Predviđa se da bi već protiv Selte mogao da “uštine” koji minut. 

Ćavi će imati ozbiljno skraćenu rotaciju, redom su pootpadali igrači koji su bili članovi startnih 11 ili su bili među prvom opcijama sa klupe. Dobra vest za Barselonu je što su se vratili Robert Levandovski, Usman Dembele i Andreas Kristensen. Nepovređeni.



tagovi

Memfis DepajFrenki de JongBarselonaEl Klasiko

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara