Filip Kljajić (Star sport)
Filip Kljajić (Star sport)

Filip Kljajić: Pretili mi lomljenjem ruku i vađenjem očiju

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.03.23. | 00:16

Golman Novog Pazara objašnjava šta se desilo sa lokalnim huliganima

Najbolja sezona u istoriji Novog Pazara preti da se sruši kao kula od karata zbog lokalnih huligana.

Klub sa Jošanice je uzdrman iz temelja zbog sramotnih istupa grupe ljudi koje se nazivaju navijačima. Pokušaji „prevaspitavanja“ fudbalera Novog Pazara i pretnje su isplivale u javnost, a klub su ogorčeni tim dešavanjima napustili predsednik Rasim Ljajić i novi trener Feđa Dudić koji nije stigao ni da debituje.

Izabrane vesti

A kako je došlo do sramnog incidenta, opisao je golman Filip Kljajić koji je takođe rešio da posle toga povuče crvenu liniju i da se više ne vraća u klub.

„Posle meča sa Kolubarom, otišli smo da se pozdravimo sa navijačima, a oni su počeli da nas vređaju. Kao kapiten, stao sam iza tima i odgovorio da ne vidim u čemu je problem, jer igramo dobro, i dalje se borimo za izlazak u Evropu, a oni su nam zamerili zbog jednog poraza. Međutim, tada su obrušili na mene, počeli da me vređaju na verskoj i nacionalnoj osnovi. Bilo bi neukusno da govorim reči koje su mi uputili“, rekao je Filip Kljajić za Novosti.

Tri dana posle toga je klupski funkcionoer Fikret Međedović pozvao Kljaića u jedan lokalni kafić na sastanak sa huliganima i stvari su postale još gore.

„Pozvao me je da se ponovo sastanem sa navijačima. I tu sam doživeo maltretiranje, još gore stvari, što je i on video. Hvatali su me za glavu, zavrtali uši i pretili da će mi lomiti ruke i vaditi oči“.

Posle svega, Kljajić nije imao drugog izbora.

„Ne znam ništa konkretno, ali znam da se zasad sigurno neću vraćati u klub“, kaže nekadašnji golman Partizana.


tagovi

Filip Kljajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara