Komentari na vest

Filip Kljajić: Pretili mi lomljenjem ruku i vađenjem očiju

d

demichelle

pre oko 1 godinu

Baš retko komentarišem bilo šta u vezi domaćeg sporta. Ne simpatišem nijedan "veliki" klub. Ali moram da kažem. Navijači su najveći problem našeg društva???? Dokle više ta zamena teza?! Vidim,puni su nam stadioni,nema gde igla da padne.. Ko pravi huligane,ko ih finansira,ko podržava? Kao niko ne zna.. Ovde se godinama sistematski uništava bilo šta što ima veze sa zdravim sportom. Koga zanima liga kada se zna da će jedan klub biti šampion na neodređeno? Kada se sipa novac lopatama tamo,a završava ko zna gde. Jer,nema vlasništva,sve je naše,manipulisanje bez kraja. Izbori u savezu?! Sramota bez presedana. Direktno mešanje države u rad organa koji mora da bude nezavisan. Zašto nije suspendovan od Uefe? To je tek posebna priča.. Nemam sada vremena da pišem kakve nas pravne gimnastike očekuju letos,da bi "oživeo" fudbal u Leskovcu, Zaječaru.. Čak i u Priboju.. Sve je politika. Meni je žao tog dečka što je doživeo to što je doživeo u Pazaru. Za svaku osudu! Ali nije Novi Pazar najveći ili jedini problem srpskog fudbala. Ni blizu.. Dok god se budemo pravili da ne vidimo,da ne znamo,biće nam ovako.. Jedan čovek i jedna ideja moraju biti zadovoljeni,sve drugo nije važno.. Živeli
D

Dujka dujo

pre oko 1 godinu

Prave navijace nemojte da poredite sa huliganima i kriminalcima, sve se zna ko sta radi na tribinama pravi navijac je nesto sasvim drugo u odnosu na placenike.Gde sad da se oglasi novi presednik saveza u vezi ovog slucaja a ove treba izbaciti u 5 ligu pa neka tamo igraju.
A

Ano

pre oko 1 godinu

Samo da podsetim da Rasim ima svoju navijačku grupu, ovo što on baljezga je samo jedna jeftina farsa!

бартендер

pre oko 1 godinu

Сад прво Међедовић једно метар дана истраге па да лепо пропева све другаре којима је наместио овог момка! Нема ово везе ни са Пазаром, Београдом, Звездом, партизаном, један млади спортиста не може да ради свој посао због исиора и ретарда! Лазовића не позову у репрезентацију јер је посржао Видића, онај новинар мора да побегне из земље јер хоће да га убију , не свиђа им се шта пише, овом момку заврћу уши због изгубљене утакмице…. Шта је ово, совјетски савез, северна кореја? Стање у друштву нам је трагично!
M

Mop

pre oko 1 godinu

Pa jeste već duže vreme. Zar se ne vidi?
A

Ano

pre oko 1 godinu

Mislim da krivca treba tražiti u Rasimu! Ko ga ne zna skupo bi ga platio!
m

milan lindo

pre oko 1 godinu

Morate da pisete svakodnevno o ovome....mozda ce neko onda i odgovarati....za pocetak taj gen.sek.....samo pricajte svaki dan o ovom dogadjaju pa mozda i dopre info do fss,do tuzilastva,policije..koga vec.
d

djurisilo

pre oko 1 godinu

Ti stvarno mislis da ovo nije stiglo do FSS? Svaka informacija koju procitas ovde stigne do FSS. Nemoj da sumnjas u to. Problem je u tome sto se na takve stvari prave slepi.
v

vojvodjan

pre oko 1 godinu

Juce sever extrem danas jug extrem,a sta rade srbi??? Cute kao i uvek.. Pa dokle budemo cutali tako ce nam i biti
m

mile23333

pre oko 1 godinu

jel uhapsen neko??
G

Gost2456

pre oko 1 godinu

A kad su oni inace zasluzili da igraju super ligu? Nikada i sve im je poklonjeno a zna se i kako i zasto ( ljajic )! Teraj to u 3 ligu gde im je mesto! Zapravo po tom pitanju ja kao navijac crveno belih,oterao bih i Zvezdu i Partizan u nizi rang da sam neka vlast! A kad se saberu i srede,onda privatizacija i vracanje nazad,pa da vidis bato kako se sve moze na lep nacin! A huligane isterati po svaku cenu!
М

М21

pre oko 1 godinu

Приватизација не види ничему ... Види само клубове по Мађарској или Румунији ... Распадају се
L

Lord Lukan

pre oko 1 godinu

M21... A ovi nasi se kao ne raspadaju?Privatizacijom bi se resilo nekoliko problema! Znao bi se vlasnik, ko komanduje, ko ulaze, ko placa porez! Pod 2.mozda vise ne bi bilo placenih navijaca, nego dodje da gleda fudbal ko istinski voli klubi ko kupi kartu ili sezonsku! Pod 3. ne bi vise politicari krojili prvaka drzave, osvaja a kupa, ko ce ispadne iz lige, ko ce u prvu ligu tj. JSL.... Kazem moze brdo nerazjasnjenih stvari da se resi...
P

Pa_zar

pre oko 1 godinu

Puno puta smo zasluživali da igramo Super ligu ali smo dobijali rampu od raznih Babarogića i Rabrenovića, imaš ispovesti u kojima ovi ljudi pričaju da su u baražu za popunu Super lige sudili protiv Pazara! Namještanjima, koja su njemu i svojstvena, vaš Rasim je uveo Pazar u Super ligu da bi slušajući naloge iz Beograda došao na vlast i držao Pazar i okolinu pod svojom šapom! On i danas vlada Pazarom uz pomoć ucena, jer njega u Pazaru niko ne voli jer ga odlično poznaju!
M

Mikki

pre oko 1 godinu

Navijači su najgori deo fudbala. Ološ.
A

Ano

pre oko 1 godinu

Griješiš, navijači su najlepši dio fudbala, plaćenici su problem! I samo da podsjetim da Rasim ima svoju navijačku grupu!
i

iz sljivika

pre oko 1 godinu

Ljudi, shvatate li vi da se ovo dešava u sred Srbije??? A muk, tišina, ni policija ni političari ništa... A tek narod. Ma i treba nas oterati odavde.
P

Pa_zar

pre oko 1 godinu

I šta si time hteo da kažeš?
V

Vrlaz

pre oko 1 godinu

Indijanci
o

ovo je

pre oko 1 godinu

Slika i prilika Srbije i njenog fudbala. Isto tako i organizacije zvane FSS.... Jel vam sad delegati bar malo zao sto niste dali Vidari sansu?????
K

Koan

pre oko 1 godinu

A on ,Vidara kako ga ti zoveš,bi otišao u NP i tim huliganima polupao šamare i rešio problem?Ovo nije problem FSS ,barem ne ovog sastava jer je neki prethodni predsednik ,mimo svih pravila uveo ovaj tim u superligu Srbije.ovo je problem države.
H

Hepek

pre oko 1 godinu

Sada na jedan reset i poslati ih tamo i gde treba da budu a to je treca liga.
p

pdk

pre oko 1 godinu

Huliganima se mora stati na put, sad su klinci izlozeni (i oni stariji sa decijim razmisljanjem) pricama o Velji, "Juznom Vetru", lakoj lovi divljastvu. I sta ce sad ti vajni "navijaci" kad se Ljajic povukao? Povucice se i oni sto su ulagali...neko nece da trpi, odu igraci i cao-zdravo. A mogli su u Evropu, pa barem kolo-dva to je zanimacija. Ovako je pobedio kretenizam, i ne samo u NP bice to i svuda ako se ovako nastavi. Stroge kazne zatvora i cao.
K

Kon

pre oko 1 godinu

Treba svi da napuste klub, raskid ugovora na štetu kluba a igračima isplatiti plate. Pa se vi slikajte u fk NP. I naravno bojkovati klub u igračkom smislu,sve dok se krivci ne privedu i osude. Znam da većina naroda tamo ne misli kao ti huligani, ali tome se mora stati na put, bez obzira odakle to dolazilo. Inače boljitka nema za nikog.
c

cirkus 123

pre oko 1 godinu

OSUZETI 20 BODOVA PA NEKA SE BORE ZA OPSTANAK... ZAJEDNO SA HULIGANIMA
G

Gosssens

pre oko 1 godinu

Uuu kad Novosti objave to je štogod
d

drRose

pre oko 1 godinu

Sramota me više od srbijanskog fudbal...toliko sam s ljubavlju pratio svaki meč,nadao se rodit će se neki za repku,ali od kandidature nekadašnje legende dzajića praćenje te kvazi lige gubi svaki smisao....sram i stid sve da vas bude šta ste dozvolili,jednostavno sam bez riječi....alo bree nedimović da vam vodi glavnu riječ u fudbalu :O gdje su transparenti i pozivi za ostavkom? Zar je navijanje postalo ko da šuške taj se sluša? Alo bre!!! Nedimović!!!! I to ovaj matori ....... postavlja ga odma za zamjenika ako on kao ne izdrži u tom poslu,zar vam nije dosta? Gubite od švakcarske,partizan ispada od šerifa koji je blijeda slika od one ekipe koja je izbacila zvezdu,igrači više vremena provode po splavova,frizera i tatu majstora!!!! Gdje je disciplina? Zar ste postali takvi mekušci? Još kad vidim tim Zvezde za ligu šampiona steški mi se!!!!!!! Sramota je jedina riječ,sramota i ništa drugo
3

3579

pre oko 1 godinu

Није Србијански него СРПСКИ!
P

Patriotski

pre oko 1 godinu

Dečec ne kaže se Srbijanske nego Srbske Lige, vidi se da iz iz Bosne i da imate isti izgovor kao Hrvati a izjašnjava se kao Srbi!!! Malo poradite na rečima!!!
O

Orao

pre oko 1 godinu

Pa ovo je već poznat scenariji iz FK Partizan pa dal je bio kažnjen.. Svi znamo da se velja nevolja družio s onim debelim sto skače u sneg..
Ћ

Ћелави препотенко

pre oko 1 godinu

Ако полиција и тужилаштво ОДМАХ не реагују само ће се потврдити да смо најобичнија банана држава. Сматрам да ФКНП не треба да сноси последице због оних нормалних људи, али ову багру одмах похапсити, навијачку групу забранити, идентификовати њене чланове и доживотно им забранити приступ фудбалским стадионима. Кривична одговорност по кратком поступку због овог случаја се подразумева.
z

zivoraddd

pre oko 1 godinu

Glasacu za onog ko obeca da ce zabraniti organizovane navijacke grupe. Znaci bez delija, grobara, zabranjenih, dozvoljenih, taurunuma, slaninara i kako se vec krste. Bukvalno da bi kupio kartu za bilo kakvu utakmicu, treba ti potvrda od policije da nisi u navijackoj grupi, moras da sedis kao u Engleskoj. Kome se ne svidja, moze da gleda fudbal na televiziji.
N

Nesmajnik

pre oko 1 godinu

Nisi primetio da im oni pomazu u svojim aktivnostima? To je medjusobna saradnja i korist
r

reihn

pre oko 1 godinu

Kao da ja, zapošljen u Ubisoft (vg co.) zovem nekog salesmana da dođe na sastanak sa ogorčenim fanovima. ludilo totalno
g

gostgg

pre oko 1 godinu

E gosm covke ovo je problem i za organe reda kad srbina u srbiji vredjaju drzavljani srbijezbog toga sto je srbin i zavrcu mu usi u nekoj birtiji gde je verovatno snimak obrisan, a nije problem guranje igraca vecitog rivala
s

stoku izbaciti iz lige

pre oko 1 godinu

i to je to
П

Пиштољ и свлачионица

pre oko 1 godinu

Брзо сте ви заборавили СВИ овде кад је пре пар година радила претња у истом клубу упућена Удовичићу и играчима - ако се не варам
A

Ano

pre oko 1 godinu

Gle čuda, i tada je Rasim bio alfa i omega u klubu a i van njega!
J

Joakim

pre oko 1 godinu

Nekako zvuci poznato izgleda da ima neki velja nevolja i u Pazaru.. Hoće li sad država da reaguje..
Ž

Žgane

pre oko 1 godinu

Novi Pazar u najniži rang i to po kratkom postupku.
s

ssssss

pre oko 1 godinu

Sta ima funkcioner kluba da zove igrace na razgovore sa "navijacima" alooooo? Gde to ima, gde se to radi, ste vi bre normalni?
G

Gost127

pre oko 1 godinu

Ogledalo srpskog fudbala,gde politika i kriminal,ruku pod ruku, kao da je u nekoj drugoj sredini drugacije
m

madness

pre oko 1 godinu

Vratiti ih nazad u trecu ligu, moze i zona..... Ta palanka i nije za bolje od nadmetanja sa okolnim selima....
T

Turska Sandžak

pre oko 1 godinu

Nije ovo nikakva novina. U NP vec decenijama ne vaze zakone Republike Srbije. Ne funkcoonise ni sudstvo ni policija ni poreski sektor a sve zbog prividnog mira muslimanskog stanovnistva. Dobar sei ni ne krije da uopšte ne želi da to bude deo RS. Tako da ovo nije ništa novo. A niko ni ne sme da se uhvati u koštac sa ovim problemom.
B

Bane15

pre oko 1 godinu

Ne sumnjivo da bi drzava Srbija da hoce i te kako mogla da izadje na kraj sa problemom, samo pitanje je zasto nece ili bolje receno ne smije? E sad, ko nam to brani? Jel oni u ciji zagrlaj trcimo? Taj topli zagrljaj Evropske unije
D

DR_PFC

pre oko 1 godinu

Poslati tamo kapetana Lesija i cao, zdravo.
4

421

pre oko 1 godinu

Znaci mi imamo grupu ljudi koja je iznad zakona ocigledno. Pa sta bi se desilo da ja nekom pretim da cu mu slomiti ruku i vaditi oci? Pa zavrsio bih kod sudije momentalno. Nama predsednik drzave izadje i kaze da nema resursa da se izbori sa huliganima! Alo! Drzava nema resursa? Jedna akcija i odmah pohvatati maloumnik. Nego, u interesu im je da ih koriste za prljave poslove. Kad treba da se napadne narod motkama u Sapcu, kad treba da se prebijaju na protestima. Drzavo, maceho i mafijo!
G

Gost23

pre oko 1 godinu

Pazarci, do sada sam bio za vas, ali nakon ovoga... Treba vas oterati u najniži rang i daće Bog nakon ovoga, da naredne godine ispadnete u drugi rang, a onda svake ispod. Jer nećete imati ni dinara više od sponzora ili bilo koga. Treba vas ugasiti A zbog tog fašizma koji imate kod sebe... Smirite se malo, da ne dobijete po njušci. Srbi vam nisu neprijatelji, ne padajte na zapadne fore da su vam Srbi neprijatelji, ne igrajte se vatrom. Živite u Srbiji, zovite se kako hoćete, ok niste Srbi muslimani kako kažete, već Bošnjaci, ali smirite se, poštujte državu čiji ste gradjani. Srbija je i vaša i naša otadžbina! Ne budite budale i glupi, da Srbe gledate kao neprijatelje. Ne budite pion u rukama ludaka!
G

Gost8889

pre oko 1 godinu

Ne padaj ni ti na fore ministra i sve je okej.
s

spgha

pre oko 1 godinu

Izbaciti stoku iz srpskog fudbala po kratkom postupku
G

Gost nedragi

pre oko 1 godinu

Cenis da je klub kriv zbog ove primitivne i nepismene gomile dzeparosa? Ovakve stvari su se desavale kod nas( mislim na Partizan i C. Zvezdu) ko zna koliko puta. Postrojavanja,samaranja na stazi, samaranja celog tima u svlacionici( i to na gostovanju!), skidanja kapitenske trake, vredjanja najjadnijih i jos kakvih "cudesa"... Velika vecina pravih navijaca( naravno i pazarskih) ce sigurno osuditi ovakvo divljastvo,ali kao i u svakoj kriznoj situaciji, glas pametnih se slabo cuje. Mislim da je ovo postupak klasicnih palanackih djilkosa i dzulova! Tesko da je klub mrsio stvari...
A

AjdukVeljko

pre oko 1 godinu

A ko ga je pozvao na sastanak....? Ne znam bas da su funkcioneri Zvezde i Partizana posredovali u nekim slicnim "razgovorima"....nije znao da ce biti zavrtanje usiju? Trebao je da ga odbrani....
N

No.1

pre oko 1 godinu

Ti mamlazi su mamlazi ma koje vere da su. Mamlazi vredjaju na tim osnovama jer nemaju kapaciteta da pričaju o bilo čemu osim da prete kada su u masi. Traume iz detinstva su najverovatniji uzrok ponašanja takvih likova... Najteže je njima sa njima samima. Posle zemljotresa u Turskoj svaki klub iz prve lige prihvatio je po nekog igrača iz Gazijantepa pa tako treba da sve igrače NP udome ostali prvoligaši a da se NP vrati u gradsku ligu pa da se mamlazi vredjaju sa svojim gradskim istomišljenicima...
p

paulo

pre oko 1 godinu

Nemoj sad generalizovati zna se odakle dolaze ti "mamlazi". Nemoj te fore kada se uradi nesto lose prema Srbima onda su svi isti prave stvari treba nazvati pravim recima.
B

Bla 2

pre oko 1 godinu

Kako njega ne zove policija odmah na informativni
B

Bane15

pre oko 1 godinu

On nikoga nije odvalio sakom tri puta po stred lica
K

Kvasac

pre oko 1 godinu

@Bane 15 Sada smo već na tri udarca posred lica. Svi smo videli jedan udarac i jedno odgurivanje, nakon toga je klub tvrdio da su bila dva udarca u lice, a ti sada tvrdiš da su bila tri udarca. Indlacija. Tako je i Panter dogurao do 2.4 mil. EUR po sezoni. Kod vas sve ko kvasac.
I

Ivan FCRS

pre oko 1 godinu

Imate lepo imenom i prezimenom ko ga je pozvao na ponovno "druzenje" sa navijacima. Taj koji ga je tamo doveo, zna poimence sa kim su se tada sastali. Ako niko ne reaguje mi smo sprdnja od drzave.
N

News

pre oko 1 godinu

Zna policija koji su to ljudi. Nije Pazar Nyc pa da mogu da se sakriju..
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Sta kaze novo rukovodstvo FSS-a?!Sve regulare?!
M

Mileram

pre oko 1 godinu

Imaju oni druga posla, valja pohvatati sve novčane tokove u savezu da ne bi nešto slučajno otišlo na razvoj i unapređenje fudbala u Srbiji.
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Србин у Србији ,национална мањина? Ја сам Србин и да неког вређам на националној основи,ухапсили би ме одма ... Па хапси и те гмазове који Србе у Србији вређају на националној и верској основи. Пустите ми коментар.
S

Seoul

pre oko 1 godinu

U N. Pazaru su ljudi jos uvek u 18-om veku
p

pazar acc

pre oko 1 godinu

Mnogo je to. Precu nekom 12,13 om
Л

Лукаку 98

pre oko 1 godinu

Шта се десило са оним момком из Ниша коме је председник клуба претио у Израелу, зна ли неко?