Filipe Kutinjo (©Reuters)
Filipe Kutinjo (©Reuters)

Filipe Kutinjo, novi glavni igrač Barselone

Vreme čitanja: 2min | ned. 06.09.20. | 09:29

Tako to makar vidi Ronald Kuman...

Udarna vest jutros u svim španskim medijima: Filipe Kutinjo ostaje u Barseloni i biće jedan od glavnih igrača u narednoj sezoni! Ronald Kuman razgovarao je odmah posle finala Lige šampiona sa Brazilcem i kazao mu kako računa na njega, a juče ga je ponovo pozvao kako bi ga upoznao sa svojim namerama i idejama. Katalonski listovi bliski Barsi tvrde da će Kuman dati možda čak i lidersku ulogu Kutinju, imajući u vidu novonastalu situaciju u klubu - nezadovoljni Mesi, viđeni odlasci nekih od nosioca igre iz prethodnih sezona, rekonstrukcije svih linija...

Kuman je bio trener u Premijer ligi, prvo u Sautemptonu, pa u Evertonu, kada je Kutinjo pružao najbolje partije u dresu Liverpula. Holanđanin je od tada očaran Brazilcem i sada je uveren da njegovu karijeru može da vrati na pravi put. Ubeđen je Kuman da se Kutinjo savršeno uklapa u njegove koncepcije izgleda tima u budućnosti, s tim što mu je odmah stavio do znanja da ga ne vidi na krilu, već kao centralnog ofanzivca.

Izabrane vesti

Filipe Kutinjo je kod Ernesta Valverdea uglavnom igrao kao krilo i to nije dobro funkcionisalo...

Prošle sezone u Bajernu Kutinjo nije imao ključnu ulogu u triploj kruni, međutim umeo da bljesne na momente i pokaže nešto od starog sjaja. Uostalo, u trijumfu nad Barsom u četvrtfinalu postigao je dva gola.

Podsetimo, Bavarci su ga pozajmili pre godinu dana za 8.500.000 evra, ali nisu želeli da ga otkupe za 120.000.000, koliko su Katalonci zahtevali.

I Kuman je srećan zbog toga...


tagovi

Filipe KutinjoLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara