Filipo Falko hoće da ide, Salernitana se javila Zvezdi

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.01.22. | 17:00

I dalje je neizvesna sudbina italijanskog ofanzivca u Ljutice Bogdana

Neizvesnost oko statusa italijanskog ofanzivca Filipa Falka u Crvenoj zvezdi i dalje traje. Rekao je pre nekoliko dana trener crveno-belih Dejan Stanković da očekuje procvat bivšeg člana Lečea u prolećnim bitkama, opravdao je njegove nešto slabije partije rečima da je Pipo imao problema sa povredom i koronom.

Međutim, čini se da se popularnom Mesiju iz Salenta na ostaje u Beogradu. Lokalni mediji iz Lečea pišu da Filipo Falko želi da ode iz Crvene zvezde, za koju je od prošlog januara odigrao 30 utakmica i postigao šest golova.

Izabrane vesti

Poznati transfer guru Đanluka Di Marcio otišao je korak dalje. Novinar specijalizovan za fudbalsku pijacu širom Evrope preneo je informaciju da je Salernitana jako zainteresovana za Filipa Falka. I da se očekuje da član Serija A u narednih nekoliko dana kontaktira Crvenu zvezdu. Istina, Salernitana trenutno nema mnogo izgleda da sačuva status člana elitnog ranga, pošto je na poslednjem mestu italijanskog prvenstva sa samo 11 osvojenih bodova.

Status Filipa Falka je vruća tema u Ljutice Bogdana. Pre Salernitane pominjalo se da je za ofanzivnog vezistu zainteresovan i član Serije B Krotone. Očekivalo se da Falko tokom priprema u Turskoj dobije šansu u kontinuitetu, posebno što je El Fardu Ben na Kupu Afričkih nacija. Međutim, krajnje je diskutabilno šta će se desiti sa momkom iz Pulje, koji je u Ljutice Bogdana tek povremeno pokazivao kvalitet.

Crvena zvezda ga je prošle zime platila 1.200.000 evra Lečeu, ali nije uplatila prvu ratu obeštećenja italijanskom klubu. Slučaj je završio pred Arbitražnim sudom FIFA.


tagovi

Filipo FalkoZimski prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara