Komentari na vest

Filipo Falko hoće da ide, Salernitana se javila Zvezdi

I

Igor78

pre preko 2 godine

Kod cigana je pola tima u "neizvesnom" statusu
д

д.г.

pre preko 2 godine

Терза Магија ће Фалка пустити за џабе и убедиће нас да се ослободио високе плате и да је то најбоље за клуб. Ако мисли да се Ришаира ослободи мораће мало кеша уз њега. Добро Звезда уопште постоји како је воде.
a

a lozili ste se

pre preko 2 godine

Da je italijanski mesi haha joj kakve ste neznalize majko mila
S

Sladjann

pre preko 2 godine

A uzgred i ništa nije plaćeno,oni tužili zvezdu,kamata raste,podeliće terza sa nekim pare bar 200000 evra .....čist gubitak kluba!!!ovo se radi godinama i svi ćute,račun u blokadi ....
S

Sladjann

pre preko 2 godine

Odmah neka ide jer pojma nema,Stankovićev promašaj ko i onaj jadni dioni,.....
R

Raša P

pre preko 2 godine

Falko ostaje, ovo je lažna vest!!!
i

i ju

pre preko 2 godine

idi i povedi mrkelu i mistera
K

Kon

pre preko 2 godine

Mesi iz Salerna, Mesi iz Toskane, ahahaha, malo je bilo vremena da Mesi iz Toskane pokaže svoje kikireske mogućnosti.
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

Crvena Zvezda ga u stvari nije platila ni euro, jer joj odgovara da je Leće kreditira, bar tako neki dan reče Don Terzinjo.
A

A onaj Bot

pre preko 2 godine

U INAT DUŠMANIMA, deli minuse šakom i kapom.
I

Ivan Grozni

pre preko 2 godine

Krajisnice, hvala za sve sto si uradio u njenom svetom dresu, necemo to nikada zaboraviti, vidimo se u nekim drugim 'srecnijim vremenima', ziv nam bio Kuco.
A

Auuu zemljače

pre preko 2 godine

Malo si pomešao teme. Preterao si sa Rakijom danas.
@

@ivan grozni

pre preko 2 godine

Otkad su Žabari postali Krajišnici???
D

Demichelle

pre preko 2 godine

Salernitana još uvek nema zvanično novog gazdu. Zbog birokratije,to će biti za nekoliko dana. Do tada,svi transferi su samo spekulacije. Novi sportski direktor biće najverovatnije Walter Sabatini,znaćemo za koji dan. Falco nije loš igrač,za Seriju B. U Salernu će probati da dovedu 5 6 top igrača,jer se nisu odrekli opstanka u ligi. Pogotovo posle sinoćne pobede u Veroni. Ako mu Terzić da čiste papire,javiće se sigurno nekoliko klubova sa čizme..
Z

ZJovan

pre preko 2 godine

Da se ne ljubimo
d

d.g.

pre preko 2 godine

A što bi se s tobom ljubio?
@

@d.g

pre preko 2 godine

Možda su bili u vezi💔💔💔
Z

ZJovan

pre preko 2 godine

Zbog sira i vojne muzike
M

Maximilion

pre preko 2 godine

@ZJovan ti voliš sira samoga :-)
B

Bata Kanda

pre preko 2 godine

Ovo na kraju mi nije jasno.. Piše: Zvezda je platila milion i dvesta hiljada, ali nije uplatila prvu ratu obeštećenja.. A koju ratu onda jeste platila? Biće da nije ništa platila..
6

60.mil dug

pre preko 2 godine

Kad vratite drzavi i bankama preko 60.mil duga koliko dugujete i koji je otkrio vas bivsi predsednik Djuric onda mozete da se javljate i pricate o drugima!
@

@60miliona.dug

pre preko 2 godine

Ti si nešto debelo pobrkao. Zvezda je dužna 60 miliona evra, Partizan je dužan oko 30 miliona...
S

Stevan 989

pre preko 2 godine

Alo i ja kao navijač zvezde hoću da znam šta se dešava u mom klubu, neke tamo đure i levi klubovi me ne zanimaju. Dakle pitanje je potpuno na mestu.
3

32 titula

pre preko 2 godine

Pustiti ga da ide sto pre. Kod nas se nece najesti hleba od fudbala.
L

Ljube1

pre preko 2 godine

šteta,mislim da je dobar igrač ali jednostavno nije dobio pravu šansu... sledi opet Terzin transfer u kom će da zaradi 0€ uz oprost dugova od strane Falka.
s

serMudro

pre preko 2 godine

Prvi put komentarišem ovako... Vidi botova što minuse nalupali!
r

ranGo

pre preko 2 godine

ovaj nijw trebao ni da dolazi
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Нажалост није искоришћен како треба, јесте сељакаст играч који живи од лопте у ногама, и да игра иза нападача, ми ту позицију немамо а од Катаиа и Иванића се баш не може 'наиграти'. Тако да главна кривица пада на сппртски и менаџерски сектор, мада већ су нас навикли на такво 'домаћинско' пословање
D

DelijaUltraBoys_871783987127234562@twitter.co

pre preko 2 godine

Овакве вести Гробари очекују како би утицали на масу звездашке јавности и представљали се као навијачи звезде и кроз увреде и пљувачине стигли до свог циља да најуре туђу управу јер на своју не могу да утичу јер су неспособност да ураде. А сви добро знамо шта су Терзић и Човић за гробаре ''Стрептомицин'' !!!
m

mikuli

pre preko 2 godine

Mislis kriminalci
p

pomesao si

pre preko 2 godine

tebe bre strah da ne ode uprava pa da kinta ne stize redovno.
G

Gost 88

pre preko 2 godine

Čime se pametan stidi, budala se ponosi...
M

Mop

pre preko 2 godine

Ma jeste evo umirem zbog Terze i Čovića. Bitno je da si se ti 200 puta složio sam sa sobom. Sportski pozdrav za sve ljubitelje sporta ma za koga navijali.
@

@DelijaUltra

pre preko 2 godine

Vidis kako odmah njih 3, 4 se samo otkrilo
@

@delija

pre preko 2 godine

Dabogda vam ostao Terza još dugo. Prvi put kad se ne plasirate u grupnu fazu to će biti totalni krah...
B

Bije Dareglo

pre preko 2 godine

@Delija... Bravo za kom tebra,pravo u centar,alal vera...👍
s

svedok

pre preko 2 godine

Ovaj što piše o kriminalcima valjda misli na one koji su sa rukama nagore onomad stajali na stadionu JNA koji nikako da prevedu na svoj račun. Ako to urade kako će onda država non stop da im sipa lovu za popravke. Falko je precenjen igrač i takve ne tregba dovoditi u Zvezdu. Ako dovedeš stranca i sedi na tribinama onda je logika ko ga je doveo i zašto nema kvalitet koliko je plaćen.
P

Prestani da madjijaš

pre preko 2 godine

Šta je ovo Doktore. Kako to da igrači hoće da idu, kako to kada nam u klubu cvetaju ruže. UNIVERZITETI ĆE IZUČAVATI tvoje bajke.
S

Saša_PFC

pre preko 2 godine

Oko ovog igraca je velika fama i nepoznanica sta se ustvari sve tu desava...kakva je potraznja za ovog igraca u ovom trenutku je pokazatelj da je igrac za drugoligaski fudbal a ne da igra Evropske utakmice.Doveden je za sumu od 1.2.mil.evra a da pri tome jos nije placen ni jedan evro....ono sto je najinterensantije je prica kako je C.Zvezda navela Falka da intervenise kod Italijanskog kluba i da se odrekne cifre od 1.2.miliona u korist C.Zvezde.Naravno taj novac za drugoligasku ekipu nije uopste mali i izasli su u javnost sa ovom zanimljivošću a da smo pri tome culi odgovor od strane Terzica kako Leće nema fer poslovnu politiku.Naravno...da se desilo slucajno da je Leće pristalo na takvu smejuriju novac bi zavrsio u necijem dzepu a kroz papire bi bio prikazan kao isplacen transfer i na taj nacin bi bila oprana ta cifra iz nekog crnog fonda u nekoj Nemackoj banci.Kada sve to nije poslo za rukom igrac je jednostavno sklonjen i vise se nije naigrao fudbala u Srbiji.Ukupan transfer je otprilike sa platom ovog igraca oko 2.mil.evra u ovom trenutku a posto su na sudu znajte da ce sa kamatama cifra stici do 2.5.mil.eva a taj novac C.Zvezda sigurno nikada nece dobiti za ovog igraca.Ovakvih primera ima zaista mnogo u C.Zvezdi...
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Dioni = RAGA br. 1 Rišairo = RAGA br. 2 Falko = RAGA br. 3 Ukoliko bilo koji klub na svetu hoće bilo koju ragu od ove tri, ili sve tri odjednom, treba ih pustiti odmah. Ali, Problem je u tome što njih niko neće besplatno,,,, Zvezda može ili da ih trpi do kraja isteka ugovora I MORAĆE DA IM PLATU SVE PLATE DO POSLEDNJEG CENTA, ili da doplati nekom ko hoće besplatno da ih uzme. TAKVI SU TO "IGRAČI". Najkraće : Rage će zauvek ostati rage, ALI ŠTA MISLITE ZVEZDAŠI KO SE OPARIO U KLUBU OD TRANSFERA OVE TR RAGE KOJE SAD NIKO NEĆE.
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Što se tiče Falka, bio sam dosta uzbudjen kada je došao. Ne znam šta da mislim o njemu. Nije pokazao ono što se očekivalo od njega. Stekao sam utisak da se nije baš ni trudio mnogo da pokaže sve što zna. Sigurno da on može mnogo bolje. Igrao je na poziciji koja nije njegova. To treba trener da objasni. Ali Zvezda nema vremena da čeka kada će on napokon pokazati ono najbolje što može. Ono što je glavno pitanje, to su pare. Zvezda ga je platila 1.5 miliona evra, moraće da isplati te pare. Plus plata 500 hiljada evra, plus bonusi za titulu i Evropu, on je Zvezdu koštao bar 2.2 miliona evra. A nikakve koristi od njega nije bilo, nema veze čijom krivicom. A takvih igrača i takvih primera lošeg poslovanja je bilo mnogo, i previše. Ko će da odgovara za to. Ozbiljne pare su bačene predhodnih 5 godina.
M

Mekmanaman

pre preko 2 godine

Čekala je Zvezda neke i po godinu dana pa se sada kunemo u njih. Ovaj dečko je fudbalski trenutno najpismeniji fudbaler Zvezde i prava je šteta što nije dobio pravu priliku. Vreme će pokazati, ali mislim da će gde god da ode svojim kvalitetom demantovati sve koji su sumnjali u njega.
S

Sale1

pre preko 2 godine

Preskakanje teme oko Milosa,prazne price mMrkela odlazi
g

guesttt

pre preko 2 godine

Kako si provalio svaka cast
L

Luja

pre preko 2 godine

A da idu i Terza, Mita i Stankela sa njim. Gratis.
T

Tanasije

pre preko 2 godine

Procitajte nekoliko puta dveposlednje recenice. "Crvena zvezda ga je prošle zime platila 1,2 miliona evra Lečeu, ali nije uplatila prvu ratu obeštećenja italijanskom klubu. Slučaj je završio pred Arbitražnim sudom FIFA. ". Samo prst na celo i dva puta razmislite. I treba da bude samo 150 ljudi na stadionu.
k

kopajmo zajedno

pre preko 2 godine

zvezda nije uplatila prvu ratu, otiso ovaj otiso onaj oprostili dugove , sneza kaze " mozda plata nekad i bude" milos kaze " vidimo se u nekim lepsim vremenima " falko ne putuje u bragu, dionija stalno boli glava, ne sme da se kazni ibrin pljuvac ....pa vi drugovi vidite kako se vodi klub i u ciji interes . Sipka- uprava ...sve ostalo su sitnice
M

Marke

pre preko 2 godine

Ovaj nije nist pokazao i ovakvih se moze nac i u Srbiji,ali mozda bi nesto i odigro da su ga bar jednu utakmicu pustili da igra 10ku sto mu je prirodna pozicija,tako su i Ivanica gurali na pocetku stalno na krilo nije se vidio uopste,iako i sad igra na krilu vise ulazi u sredinu
s

serMudro

pre preko 2 godine

Da,Srbija je poznata po takvim tehničarima u obilnom broju... Ala lupate ko otvoreni prozori!!! Stavljati tehničara koji ima odličan pregled igre koji nije sprinter na krilo nema veze sa igračem već zna se s kim !!!
b

bb85!

pre preko 2 godine

Da li ce neko stati na put ovom Terzicu sto unistava Zvezdu svojim “poslovanjem”!? I nemoj te, molim Vas, da je on zasluzan za ove rezultate Zvezde i LS i LE. On ce biti “zasluzan” sto ce Zvezda biti jos u vecim g nego do sada! Degenek odlazi jer oprasta dugove, zato nije ni igrao jer hoce svoje pare sto je i normalno. Samo placenom delu Delija to nije normalno, i slobodno lupajte minuse dzabe Vam je. Pravi Zvezdasi vide sta se radi.. Sportski pozdrav
I

Idiidi

pre preko 2 godine

Idi idi nesanice da ne vidim tvoje lice

Darko Lazic

pre preko 2 godine

niti je dobio sansu, niti je on hteo sansu... eto toliko u ugovoru za sve sledece transfere treba da stoji pitanje da li zelis da dodjes da igras za nas ili samo odradjujes stvari dok se neko je javi i da li obecavas da ces da das 100% sebe a ne da kukas kako ti je tesko? zaokruzi da ili ne
G

GostbyB

pre preko 2 godine

Slazem se sa tobom,ali nisi naveo najbitniju stvar.Da li zelis da dodjem da igram kod tebe i da li 100 posto tvrdis da ces da me placas svaki mesec? NECE NIKO DA IGRA ZA DZABE SHVATITE TO,DA LI BI TI RADIO DZABE NEGDE? NE BI,ISTO TAKO NECE NI ON.TO MU JE POSAO I OD TOGA ZIVI.TACKA