Komentari na vest

Filipo Falko propušta Bragu: Možda bi nekad trebalo stisnuti zube...

D

DjulaMeshter

pre preko 2 godine

E pa ne dovode se igrači iz druge italijanske lige da prave razliku na evrosceni
L

Lalo

pre preko 2 godine

Vladan Milojevic nikada ne bi davao ovakve izjave, uvek je postovao svakog igraca. Nikada nikog nije izdvajao bez obzira da li je neki igrac bio najbolji ili najgori, komentarisao je samo igru i formu kolektiva. Ako postoji neki problem, resi ga u svlacionici, razgovaraj sa igracem, a ne da javno komentarises kakav je covek. Neko je gospodin poput Milojevica, a neko je istetovirani mangup koji se kiti tudjim perjem i kome su puna usta ljubavi prema Zvezdi a kada se ugrabi prilika hvatace maglu. To gospodstvo i profesionalizam neko nema i nikad nece imati !
S

StefanKatar

pre preko 2 godine

Bravo!
O

Ojo

pre preko 2 godine

Pa nije lud da igra za džabe
G

Gost 888

pre preko 2 godine

A ti bi majstore sigurno stavio Falca da igra ,dobar vic
E

Ej

pre preko 2 godine

breeeeeeee mister,preterano sad s....,idi bre na čizmu u mani se nas,pun mi te je kofer tebe i tvojih glupih izjava,ajde lepo ćao,pa da se neljubimo
s

sto da se cima

pre preko 2 godine

a dobar ti bio kad si uzeo procenat a sad da se stiska ?? da se plate redovne pa i ajde
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Морају некад и да приме плату, бар пола али нажалост нема кинте. Мислим да Фалко пати од главобољу, исту ону од коју пати и Диони, она се зове хронична беспарица. Коментари Станковиќа о својим играчима, подсете ме на оно када су питали Дан Тану, зашто играчи звезде нису примили паре ни за топли оброк а он љутито каже:како играју, можда би могли мање да једу!
m

mister je namazan

pre preko 2 godine

razlika je da su oni dosli za lovu i treba da je dobiju .on je dosao da napravi ime i zapali negde i sad normalno zeli da se svi zrtvuju da on ostvari rezultat
l

laz(n)i mister

pre preko 2 godine

Katai igrao sa temperaturom 38,2 ? ? ? Sa tolikom temperaturom ne bi mogao da stoji a ne da igra, a drugo,posaljes bolesnog igraca medju zdrave ? ! ? Ko je tu lud ?
k

kad su plate ne redovne

pre preko 2 godine

sta smo sve citali ove sezone...Katai sa tempreaturom 38 , sa rupturom misica , pa ona bolest malaksalost ...idi bre .
J

Joko

pre preko 2 godine

Ko skautira sve te strance od kojih 80% ne zadovolje i budu isterani iz kluba. Ko ce sve ovo da plati ? Unisticete klub,znate li sta radite?
d

domaci fudbal

pre preko 2 godine

to radi po principu dovedes onog sa cijim menadzerom se talis . Gurnes mu jak ugovor on da procenat nazad u kesu tako da nema dokaza . U novinama napumpas da je on kvalitet ljudi se napale a ne kapiraju da je on bio kvalitet pa nebi ga Francuzi, Holandjani ili vec ko tako lako pustili i vrti u krug . Guras , forsiras a mi se pitamo zasto i kako igra ovaj pre onoga ?
G

Gost Djape

pre preko 2 godine

Falko je dobar igrac. Ne moze trener sada da trazi od njega da pokazuje neki trud kad su ga svi ispljuvali. Decko je odmah pokazivao klasu, ali nije dobijao sansu jer je morao da igra Ben i kad je bio izvan forme. Da se malo vise sansi davalo ovom momku, on bi nam uzvratio desetostruko. Ali tako je kod nas, kad se neko zacimentira na poziciju, ni bagerom ga ne mozes pomeriti.
V

Vile sampion izraziti favorit

pre preko 2 godine

Da li neko moze da zamisli Milojevica da ovako prica o svom igracu?!
Z

Zabrinut

pre preko 2 godine

Ma naravno,treba da rizikuje goru povredu da bi ti mogao da ga pohvalis na konferenciji za stampu......

Mile Stručnjak

pre preko 2 godine

Shvatio je da će možda već na polusezoni da ode pa ga briga. Sa jedne strane, mislim da nije dobio pravu šansu, pogotovo u našoj ligi, a sa druge pokazao jeste kvalitet ali i da je limitiran i lako ga je pročitati. U svakom slučaju doviđenja Falko...
l

linoleum

pre preko 2 godine

za te pare su mogli da dovedu traore iz serifa lazar randjelovica i cumica iz olimpiakosa vec,njih troje zajedno.mnogo smo spori,setimo se kad je trener salzburga rekao da mora da menja citavu formaciju zbog jednog brzog radonjica.mi sad takvog igraca nemamo a igramo na kontre protiv jacih,kontam da ce ben na spica katai iza njega a desno niko ,gobeljic jedini ako sta probije veseli,nisam video da iko u evropi to radi sem dekija ali covek je prinudjen.
u

u pravu si

pre preko 2 godine

mogli su al kakve koristi ima neko iz uprave ako ne dobije procenat od istog igraca
S

StefanKatar

pre preko 2 godine

Koliki god da sam skeptik prema trenerskom umecu Dejana Stankovica, mislim da je u pravu, iako nije trebalo da iznosi prljav ves na ovaj nacin. Pogresan je odabir stranaca u Zvezdi nacisto. Prvo treba promeniti pravilo o samo 4 strana igraca, na npr. 6-7, a zatim dovoditi mlade i zeljne dokazivanja. Dovesti nekog momka iz Afrike, koji je do juce bezao od lavova ili neafirmisane igrace iz Juzne Amerike (npr. Kolumbija, Ekvador, Peru koji imaju smisla za igru uz fizicke predispozicije).
G

Gost9166

pre preko 2 godine

Aj Deki da se ne lazemo brate moj slatki, nemoj davati ovakve izjave kad i sam znas da kad imas neku povredu, makar to bila i sitna povreda poput prepone koja zahteva mirovanje 6,7 dana, jednostavno ne mozes da igras, cak i da hoces. Nego, ajde buci faca i reci sta je pravi razlog sto nece da igra, uostalom sta se sad i zalite na njega kada ga nikad niste ni koristili prakticno.
s

serMudro

pre preko 2 godine

Sličnog sam mišljenja ! Isto tako Bakajoko,projektovan na pripremama za prvog beka i čovek nestao...e sad da je neki super bek,nije,ali je za ova dva koji se forsiraju Kafu lično... Lično sam ga obožavao kao igrača,od kad daje slučne izjave mi se smučio,kao da nekome pravi alibi... Pa kao da nije svestan šta može,ako su problemi sa upravom,navijačima,menadžerima,da izađe javno i kaže to,to,to i to nije u redu dobio bi široku podršku javnosti,ovako samo kalja sopstveni ugled i sliku o sebi !
M

Mislim ne mislim

pre preko 2 godine

Kao što sam par puta napisao a to mislim i dalje,Falko je tehnički najpotkovaniji igrač u ekipi.Dajte mu slobodu kao što ima Katai i dečko će da pokida!Nije fizički jak ali ima prefinjen prijem i vođenje lopte.Vidi se da ne igra svoju poziciju,non stop je pod pritiskom a izgleda da ima problem komunikacije sa igračima i to je ono što ga trenutno koči.
R

Retro

pre preko 2 godine

Nije fizicki jak al je zato spor
D

Do Ivanjice

pre preko 2 godine

Dato mu je dovoljno prilika. Ume s loptom, ali ne svaki dan. Uz to, komunikacija. Sam je kriv za loše sporazumevanje, pošto je tih 50ak reči do sada mogao da nauči i na kineskom, a kamoli na srpskom ili engleskom.
O

OFK

pre preko 2 godine

Blago receno čudna izjava. Pa da li treba da rizikuje zdravlje, zarad cega, ne daj Bože da se nesto desi na terenu, ko bi bio kriv, Stanković ili neko drugi. Pa svedoci sno brojnih tragičnih događaja na terenima u svim sportovima, a tvrdim da su se neki sigurno mogli izbeci da nije bilo pritisaka da igraci moraju da igraju. Zato prst na čelo, lako je i ruzno igrati se sa tudjim zdravljem i životom .
a

argh

pre preko 2 godine

Očigledno se nisi bavio sportom ozbiljno. Ja jesam i upoznao sam ljude koji mogu da igraju pod bolom ili temperaturom. A dešavalo se da neko malo kašlje i da prijavi da ne može da igra. Stanković je skoz u pravu. Sigurno nije terao nekog da igra sa srčanim ili nekim ozbiljnim problemima.
n

nisi razumeo

pre preko 2 godine

stankovicu u uvijenoj formi pokusava da kaze da decko nije sto posto tu glavom da je verovatno dobio neku situnu povredu igrajuci fudbal sa drustvom ili nekom drugom gluposcu

Lemi

pre preko 2 godine

Da prima platu pa i da razmisli dase zrtvuje... Sta je za njega zvezda? Nista. Neki tamo klub iz istocne evrope. Covek italijan. Nemojmo se zezati
Z

Zivizivot

pre preko 2 godine

Haha ovaj decko je ovde dosao na odmor i to pricam vec godinama,ne znam niti me zanima koliko je tacno on ovde. Ali se naodmarao vala za sve pare, sva gostovanja po Srbiji propusta, na Marakani malo i odigra, a evo sad ga mrzi i Evropu da igra. Haha cirkus a plata leze svaki mesec.
S

Sasa_PFC

pre preko 2 godine

Da se nelazemo....Falko nije kvalitet igraca za meku ozbiljniju prvoligasku ekipu a da negovorimo o utakmicama u Evropskim kupovima.Njegova nesreca je ta sto je doveden za 1.mil.evra ali se ispostavilo da je doveden sa namerom da se prevari fudbalski klub Leće i to na najgnusniji nacin posto je od strane C.Zvezde pokusao da utice na Leće kako bi odustali od potraznje 1.mil.evra ustvari da pojasnim da bude besplatbo doveden kao igrac a da se kroz papire prikaze kako je placen i na taj nacin se opere 1.mil.evra koji bi verovatno bio podeljen na neke delove.Sad posto je Lece javno izasao i dali su izjavu da ni evro nije uplacen a da pri tome C.Zvezda ima obavezu da uplati i kamate koje idu uz to postalo je nelagodno u upravi Zvezde.Mislim da je to najbitniji faktor neigranja Falka odnosno sto nije uspeo da ubedi upravu Lećea da se odreknu 1.mil.evra i tako kao slobodan i besplatan igrac nastupa za Zvezdu a sa druge strane se prikaze iz C.Zvezde kako je sve regularno placeno i na taj nacin jos vise napune racuni u Nemackoj a ne klupska kasa.
d

domaci fudbal

pre preko 2 godine

@ sasa pfc...druze samo se mi na svetu lozimo da ce neki sjajni francuz, holandjanin doci u nasu ligu !! to nije nista drugo nego izvlacenje para iz klubske kase kroz ovakve transfere jel nemozes nas lagati sa nekim iz Javora ili Surdulice davajuci mu 500 ili 700 000 godisnje
R

Realni Arth

pre preko 2 godine

Aman ljudi, pa povrede se desavaju uvek, zasto sad mora da ima neku pozadinu, a posebno su mi smesni komentari oko neisplacenih racunica, slusajte, nek vam bude jasno, prosla su vremena kad je to proslo, sad su neka druga vremena, ne platis, odmah problem sa UEF-om. To, da li je Stankovic karakter ili ne, pa valjda njegova uspesna karijera je najbolji pokazatelj, sta sad tu ima da se doda. Da se razumemo, ne mora da znaci da dobar fudbaler mora da bude i dobar trener, ali pricati o karakteru, je absolutno bez veze. Licno meni, ovaj igrac je ok, ali samo ok, nista posebno, secam se Lazovica, koji je za njega bio za dve klase beolji, ali sta cemo, ako u ovom timu, koji igra zadnjih 4 -5 godina Evropu ima mesta za Vukanovica, Pankova, Pavkova, Njegosa, Degeneka, Krsticica, Gajica, Gobelju, Srnica, ..... itd, pa ima i za ovog igraca. Zato, sad je najbolje da se pozdravimo ljudki i zahvalio vecinu njih, i da uz Ohija, dovedemo par solidnih igraca, ne mora da budu superstars ali barem solidni. Imamo na golu Bokija, pa Popovica, Rodu, mladog Eraka, Dragovica, Sanoga, ludog Kangu, Ivanica, Kataija, Ohija, Lazetica, Stanica, pa dedu Bena, da se doda jos par igraca i eto ti ozbiljan tim, koji ce da izgleda ozbiljno i u renomeu sa Zvezdom. Pozdrav i srecno sutra u Portugal, ne znam zasto sam toliko pozitivan ali verujte mi ocekujem vaskrsnuce i pobedu usred Portugala, naravnoi puno srece i Partizanima protiv Kiprana sutra.
E

Evo

pre preko 2 godine

Ja znam da neki nisu primili plate. Znam da su dugovali tri plate Degeneku u prvom mandatu! Sta cemo sad?
f

fudbal pukao odavno

pre preko 2 godine

@ realni arth ...izvini brate al ti si naivan . Domaci igrac i da hoce da se zali ne sme . Sutra ce na vrata da ti dodje ekipa jesi lud . Tako rade nase uprave . Vidis da je lik vredjao Ibru iz loze i niko nije smeo da ga prijavi. Placena sipka svi mirni
9

951357

pre preko 2 godine

A što se Falka tiče, nema opravdanja. Možda mu se ne sviđa status u timu, možda mu se ne sviđa ko ima prednost u odnosu na njega, ali on je profesionalac i mora da bude tu kad je spreman. Naročito za platu koju prima. Izmišljanje povreda jer nisi srećan nije opcija. A cela ova situacija mi govori da je on već bivši, tj. ili da ide u januaru, milom ili silom, ili su mu već našli kupca pa pripremaju teren.
G

GS

pre preko 2 godine

Sve će to nama fino Falko
r

realno85

pre preko 2 godine

boli ga kasnjenje plate i to je svima jasno ko dan. i ne treba niko da ga optuzuje dosao je lik da igra za pare. nemas pravo da pljujes bilo koga. sve ce ovo da se raspadne ko kula od karata vrlo brzo,pred nama je. para vise nema, sad cemo da vidmo koga ce od igraca da izvara ona lopuza terzic.
r

razumem ga skroz

pre preko 2 godine

bas tako ...on je stranac i ako pare nisu legle normalno da se nece cimati a ko bi od vas igrao za Dz u nekoj Bocuani ili Bangladesu ?
K

Kep

pre preko 2 godine

Aman ljudi, ne treba više kupovati svakakve polovnjake samo da bi se reklo da smo nekog kupili. Ako kupujemo kupimo nešto što valja, damo ozbiljne pare i kupimo JEDNOG igrača i kraj. Ostalo tražimo iz podmlatka, Grafičara ili nekih naših iz regiona klubova za male pare i manje plate. Kakav Falko, Živković, onaj Holanđanin i slični. Manite razne menadžere koji vam uvaljuju škart i bofl. nije ni čudo što nismo napravili jednog mladog dobrog fudbalera i prodali ga za ozbiljne pare ( ne računam tu Radonjića ).
G

Gox1312

pre preko 2 godine

ja ne idem na stadion vec par godina zbog ovih plaćenika sa severa ( čast izuzetcima ) i lopuža iz lože, ali da ti pljujes igraca koga ste ti i Mrki doveli? Kakvo je to ponašanje? niste vi za Zvezdu misteri i lopovi. UPRAVA NAPOLJE!!!
9

951357

pre preko 2 godine

Pa ova izjava govori mnogo toga. Prvo to da on i Falko nisu u dobrim odnosima, što možda i objašnjava njegom manjak minuta na terenu. A druga stvar - ne možeš biti ozbiljan trener a da ovako pričaš o igračima, ma koliko da ih ne voliš ili ma koliko da si ti u pravu a ne on. Prljav veš ostaje u svlačionici.
C

Czz

pre preko 2 godine

A jos gore je sto on upravo radi ono sto od igraca smatra da nije ok- zbog loseg odnosa ga ne stavlja da igra i time citava ekipa trpi. Progutaj majstore vas los odnos pa ako je najbolje rjesenje trenutno ubaci ga u ekipu jer mozda njima vise znaci. Ako je los za ekipu to jenknda druga prica. Sve mi se manje svidja atmosfera u nasoj svlacionici. Bojim se da ce onaj Ohi doci u pogresnom momentu
d

dejanera

pre preko 2 godine

Sad si lupio da nema dalje! Novi Pazar 90 minuta na terenu, Metalac 86 minuta, Kolubara 90, Radnicki Nis 60, Radnik 45! 5 utakmica zaredom u startnih 11! Sve protiv ekipa iz donjeg dela tabele osim Radnika! Nista nije pokazao u vecini. A protiv Radnika je bio ubedljivo najgori na terenu! Od do sada odigranih 19 kola 3 puta nije bio u protokolu i 2 puta je presedeo na klupi. Od ostalih 14 utakmica 7 je poceo i 7 puta usao sa klupe. Ukupno odigrao 744 minuta. Znaci prosek od 53 minuta. Za sve to vreme ima 3 asistencije i jedan gol! To je i vise nego dovoljno sansi koje je dobijao. Ucinak mrsav da je strasno! Koliko doprinosi igra i previse!
v

v1ad

pre preko 2 godine

Pa posto lik vidi da su i Ben a izgleda i Risairo ispred njega izmislio "neku" povredu. Ne mogu da ga krivim iskreno.
G

Gost 034

pre preko 2 godine

Ovaj momak ima kvalitet za Zvezdu. Ali, očigledno da postoji problem psiholiške prirode i fizičke spremnosti. Neki igrači se naviknu na fudbal koji se igra u toj ligi, na klub, grad, državu, a neki ne. Bez obzira koliko su kvalitetni. Imali smo prilike to da vidimo u prošlosti, u najjačim klubovima Evrope. Razlika je u tome što mi nemamo puno prostora za promašaje, kao što imaju neki bogati klubovi. I dalje tvrdim da ovaj momak nije promašaj, samo treba pronaći prave uzroke.
g

ghost11

pre preko 2 godine

Pre dovođenja igrača stručni štab bi pored fudbalskih kvaliteta trebao da se raspita i o karakteru igača. Ovi stranci se svi ponašaju kao balerine, na terenu ne daju ništa, a plate im basnaslovne.
p

poki

pre preko 2 godine

ajde ne lupetaj, pa ako iko kida i posteno zaradi svaki dinar to su sanogo i ben, a nisu bas sumadinci
g

ghost11

pre preko 2 godine

Oni su izuzeci. Šta ćemo sa Falkom, Dionijem, Živkovićem, Bakajokom, La Parom, Garsijom, Tomaneom itd.. ?
9

951357

pre preko 2 godine

@Ghost11 - Šta ćemo sa njima? Ajde, ovo za Falka sad je novo, videćemo tek šta je tu bilo. Dioni je svaku utakmicu odigrao najbolje što može, nije on kriv što je doveden nespreman, Živković je tek došao, opet, nije on kriv što ne zna, makar se trudi, Bakajoko - ista priča, dečko igrao koliko može svaki put, nije on kriv što ne igra, La Para - čak i on se trudio, iako veze nema, opet, nije on kriv što je doveden, Garsija je svaku odigrao najbolje što može, uopšte nije loše igrao, opet, nije njegova krivica, Tomane tek, čovek se borio koliko je mogao, nije on kriv što ne može više. Tako da, nije do njih, nisu oni bili neprofesionalni. Već do onog ko dovodi ove igrače pre nego što uopšte pogleda kakvi su i kako igraju i pre nego što se uveri da su fizički spremni. Dakle, sportski sektor, čitaj Mrkela. Ako se on uopšte i pita nešto.
P

Poki

pre preko 2 godine

Slazem se, ali ne treba generalizovati. Da ne nabrajamo promasaje i baletane zvane 'nasa deca'
Š

Šta je bre ovo

pre preko 2 godine

Falko neće putovati, ima "NEKU POVREDU" Ovo je tragikomika. Kakvu povredu ima, ko to treba da zna, jel JA kao navijač ili trener. "Neko je karakter a neko nije" Šta se ovo dešava već duže vreme u Zvezdi. Jel ovo seoski klub, ili klub koji hoće stalno u Evropu. Falko ili je već maltene otišao iz Zvezde, ili i on sada štrajkuje kao Dioni, zbog neisplaćenih para.
A

AcoAco3333

pre preko 2 godine

Najpre da je Stankovic u glavi vec otisao iz Zvezde pa prica ovako vec neko vrijeme! Ne vjaju mu navijaci kad zvizde, ne valjaju mu igraci kad su povredjeni, sad mu ni Zvezda vise ne valja pa bi da ide... Vidljivo je to i po nacinu kako vodi utakmice u poslednje vrijeme pa i ne ustaje sa klupe! Ako su ovi igraci barbike onda je to i Stankovic! I sve to radi pred ovako bitnu utakmicu! To je jedna velika sramota i bezobrazluk!
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 2 godine

Falko mi je nekako oduvek gotivan bio, vidi se da drzi fudbal u malom prstu. Verovatno mu je deki rekao da je ben starter, a da ce on uci sa klupe. Verovatno smatra da zasluzuje vise od toga. Naravno, uvek treba cuti i drugu stranu, ali ako je ovo zaista istina, zahvaliti mu se vec na zimu. Bolje da igra mali radulovic.
f

falko Odlazi

pre preko 2 godine

ODLICNO, STO PRE ODE IZ KLUBA TO BOLJE PO NAS,NIKAKAV IGRAC,KEPEC!
N

Nikola021

pre preko 2 godine

Kad mu dajes sansu na kasicicu,a decko drzi fudbal u malom prstu.Verovatno nije primio ni platu nekoliko meseci..Plus tvoja sujeta.Ni jedan normalan trener ne bi izjavio tako nesto..
p

podesen

pre preko 2 godine

Dobro bi bilo da je nekoliko meseci,od 4 pa na vise.
T

Tanasije

pre preko 2 godine

Nece covek da igra jer kasne plate 4 meseca pritom ga zavitlavate non stop. Sto lepo to ne kazes na koferenciji za stampu. Pokazi se!
x

xavo

pre preko 2 godine

Pa ti si ga birao i doveo?
N

Novosadjanin

pre preko 2 godine

Nije ga on doveo,on se nepita nista za transfere to je sam i reko na koferenciji pre nedelju dana.Sve Mrkelja i Terza dovode sto njima odgovara.
G

Gostmiki1234

pre preko 2 godine

Ogromna greska sto su ostavili Falca a oterali Falcinelija. Dva igraca ko nebo i zemlja...
M

Milko

pre preko 2 godine

Gost@Porediti Falćinelija i Falka je suludo, igraju na različitim pozicijama i nemaju nikakve veze jedan sa drugim, osim što su Italijani. Dioni i Falćineli su za poređenje samo što je Italijan bolji za klasu.
O

OkosBokos

pre preko 2 godine

Ovo je tacno 1/1. Dosta je takvih fudbalera koji na najmanji bol traze postedu. Pogotovu u ovako slabijim ligama, kada timovi nisu medju najboljima. Ima lovu koju nigde ne bi imao, top grad gde sa tim parama zivi ko u cara, a boli ga ona stvar i za klub i za ekipu. A mnogi se pitali “gde je Falko, zasto mu se ne daje vise prostora”, e pa zbog toga, jer su takvi na treningu setaci, sa spustenim stucnama i odvezanim komackama.
d

djile

pre preko 2 godine

Zasto su onda oni dovodjeni? Dioni, on, Zivkovic ima ih jos.. Jel ce neko da snosi odgovornost za bacene pare
P

Pavkovinjo

pre preko 2 godine

Skoro nisam video nekog profesionalnog fudbalera da nema ovoliko snage kao on. Svaki njegov sut je balon, jedva stigne do gola
E

E ko te ne zna

pre preko 2 godine

Tvorza odavno si provaljen. Batali ta spinovanja. Falko nije povređen, nego na zimu ide iz Zvezde, a verovatno se već vratio u Italiju, ili će za koji dan. I naravno biće ono, platili smo ga 1.5 miliona evra plus godišnja plata 500 hiljada, plus bonusi za titulu letos, i Evropu, i on je Zvezdu koštao preko 2 miliona evra, a prodaće ga sada za 700 hiljada evra. Navikli smo na takve uspešne poslove.
R

Raul Bobadilla

pre preko 2 godine

Druze daj Boze da ne ode bez obestecenja, i tih 700 hiljada ako uzmu da se sutiraju u dupe od srece...
Л

Лукаку 98

pre preko 2 godine

Слажем се са Декијем, али да ли мора јавно да подбада играче? Прво Дегенека, сада Фалка. И да се разумемо, момцима и Декију пуна подршка сутра, само можда те изјаве лоше утичу на поменуте играче.
V

Viki Miljković

pre preko 2 godine

Održao mu je Deki oproštajni govor. Što je pipo, pipo je.
n

nikola1992

pre preko 2 godine

Ode ovaj prvom prilikom...
M

Malj

pre preko 2 godine

Svi znamo da odbrojava poslednje dane u klubu...