Komentari na vest

Filipović prijavio Partizan, Kralja, Natha...

1

12345gs

pre 10 meseci

bilo kako bilo grobari su ipak prosecan drugoligaski tim
p

pravo.pitanje

pre 10 meseci

Zasto drzava nije dala 1 300 000 evra Spartaku iz Subotice za Saldanju?

Ling long

pre 10 meseci

Zato sto nije ,sto nije dala Spartaku 3 miliona za najskuplju Motiku na svetu ili jos desetine svake sezone za mnogobrojne milionere koje je Zvezda imala.
p

piglu si

pre 10 meseci

dala je spartaku nikad vece pare i jednom u istoriji da dovede Ada koje je na kraju zavrsio gde ?
v

vlajko jagodinac

pre 10 meseci

El znaš da bi ja dao fine pare da pročitam knjigu koju bi napisao neki naš sudija. Ne smeju da daju izjave, svi ih mrze i psuju, a oni mora da ćute i sve trpaju u sebe, nakupi se tu jeda. Zamisli da se taj onako ljudski otvori i kaže u rāju sve što zna. Ju ju ju, miline!
P

Popsi

pre 10 meseci

Oderite ih novčano. To je najmanje što može da se uradi, a da ne bude drastično pa neka vređaju sudije koji ipak sviraju na štetu Partizanovih protivnika kao onomad na štetu TSC-a.
k

keruzzi

pre 10 meseci

Kako beše ovaj napirlitani, slikao se u dresu jednog kluba na nekom stadionu sa drugarima?
N

Nele 007

pre 10 meseci

Au cijem dresu Milanovic odrzava formu na stadionu FK Morava Cuprija...
д

да, да...

pre 10 meseci

...да није Толе? 😂😂😂
Z

ZAMISLITE

pre 10 meseci

Stevanovic koji je inace pofesionalni golman FK Partizana je rekao u emisiji na ARENI TV da ne zna da nabroji deset FUDBALERA IZ EVROPSKIH LIGA I DA NE PRATI FUDBAL?! Ja stvarno ne znam sta da mislim posle toga.
m

missisipi

pre 10 meseci

Ne razumem poentu? I Vieri je to rekao i Jokic to prica pa imaju 1000x bolje karijere. Ti kapiras da postoje ljudi koji ne vole svoj posao a rade ga za pare pa makar to bio bilo koji sport?
N

Nenad1246

pre 10 meseci

Pratim i ja fudbal al me nije briga za fudbalere u stranim ligama i klubovima.
?

???

pre 10 meseci

Kome su se zalili na onaj penal od juce?
M

Max90

pre 10 meseci

Fss oterajte ove iz fk partizana upravu i tek tako možete da pomognete da partizan prodise od te uprave
R

Rade B.

pre 10 meseci

Znači, napujdao ga Terza na Partizan.
j

jyxjx

pre 10 meseci

eh da je terza,nego onaj ko ga je i postavio,onaj sto se za sve pita u zemlji
V

VladaBg

pre 10 meseci

Sudjenje prema CZ i FKP treba da bude potpuno nepristrasno, i to ce ih samo ojacati, a ne da ih sudije favorizuju u domacoj ligi, tako im cine medvedju uslugu, slabe ih time, jer takav tretman ne mogu da imaju u evropi, samo imaju iluziju da su jaci nego sto jesu, a juce se videlo do cega to dovodi u evropi, gde je nekakav Sabah skolovao fudbalu FKP. CZ i FKP treba da shvate da je to dugorocno dobro po njih i ne treba da se bune protiv toga, da pritiskaju sudije, to treba kaznjavati
A

Aebre

pre 10 meseci

Covek osvedoceni zvezdas ovo je vise sramota sta se radi i koliko se gura jedan klub a drugi unistava

Goran Milojevic

pre 10 meseci

Jesu li i grujici zvezdasi....?
N

Nenad1246

pre 10 meseci

Prošlo je to vreme toleta što si opisao sad i ako vam trpaju lovu za licence i igrače niste u stanju da napravite ekipu.
N

Nele 007

pre 10 meseci

Nisu oni komentarisali vec su lazno optuzili savez da ih potkrada...Zbog toga moraju biti adekvatno i kaznjeni
P

Propagandna akcija

pre 10 meseci

Ne sme da se piše o propagandnoj akciji koja ja trejala do Sabaha, novi Partizan, ekstra pojačanja, ovo je ta sezona, mobilizacija, sami protiv svih, a onda posle Sabaha vraćanje u standardni mod - ugnjetavaju nas, nikad lošiji...
t

tfd

pre 10 meseci

Partizan je zlo koje mora da se ugasi
J

Ja2

pre 10 meseci

Interesantno. Ja to isto mislim o zvezdi.
m

mare1414

pre 10 meseci

Sreca imamo utakmice u Evropi pa se brzo demantuju navodi iz Partizana o nekim namestaljkama, sudjenjima, unistavanju crno belog i slicno. Ja evo ni ne mogu sad da se setim imena kluba od kojeg je Partizan juce izgubio, a puna im usta Zvezde. Ta ista Zvezda je Bragu koja je rutinski ugazila TSC pre dve godine rutinirala u grupi LE. Evropa da odgovor na sve, kao sto rece jednom davno Aleksandar Stanojevic dok je vodio Partizan. Za Partizanove navijace imam da porucim: borite se malo za svoj klub, ostavite se Zvezde. Lopovi su vam zajasili klub i rade sta hoce, a vi navodno bojkotujete. Zamisli, bojkotujes svoj klub, dokle je to doslo? Je*ala vas kosarka.
G

Gost225

pre 10 meseci

Nemoj tako druže. Ne mogu imati ostali klubovi sponzora poput Gaspromnjefta, onolika pojačanja i prihode i razne pomoći koje joj se izdvajaju. Pomoć sigurno dobija i Partizan od države, ali ne onoliko koliko dobija Zvezda. Pa i taj TSC da ima budžet koliko Zvezdin, bez problema bi tukao Bragu, Voša bi tukla Apoel.. Kako ono kažete, niko zvezdo nema to što ti imaš.
E

E moj

pre 10 meseci

Ti. Klub je uništen planski. Sada nije bitno dal je Evropa.
X

Xz

pre 10 meseci

Sinoc ih odrao sabah, kvalitet amaterski a glume da su sila i da ih savez pokrada... svima je jasno da u nedostatku kvaliteta zele uz pomoc sudija da dodju do rezultata
B

Bond

pre 10 meseci

Partzan je vec trebao biti kaznjen oduzimanjem bodova
H

Hej

pre 10 meseci

Jel bilo saopštenje za onaj penal juče, nisam ispratio, a Sabah je davno svanuo?
N

Nije bilo

pre 10 meseci

saopštenja a trebalo je. Sudija je morao da ponovi izvodjenje penala jer Jovanović nije bio na liniji. Pre auta je krenuo sa gola.
R

RealNo1

pre 10 meseci

У свакој нормалној држави би били кажњени.
D

Desetka

pre 10 meseci

Stvarno mi nije jasno zasto nisu... sramota da vrse pritisak na sudije da bi dosli do tri boda
@

@

pre 10 meseci

Neki su u proslosti tako sve i svasta komentarisali, da im je ukradena titula, pa da je predsednik fss grobar te ovo te ono pa ne vidim da je neko kaznjen na bilo koji nacin
g

gost1978

pre 10 meseci

u svakoj normalnoj drzavi ti bi imao neki normalan posao
Д

Деда Сава

pre 10 meseci

У нормалној држави судије не би овако судиле и не би се овако понашале!!! Не би блејале у ВАР по десет до петнаест минута. Зашто за то време телевизија успорено не приказује спорни тренутак, па да видимо ко ВАРА!!!
P

Pa sad

pre 10 meseci

Svi su u mulju i lopovluku, a svi bi da niko ne komentariše ove druge. Da ne verujemo svojim očima i ne čujemo svojim ušima.
C

CaleB pravi

pre 10 meseci

Ajde bre vise, providni ste....vrsite pritisak svesno na sudije, i non stop kuknjava, ne bi li Vam nekako olaksali dobijanje bodova. Jasno kao dan....

gemathegreat

pre 10 meseci

Komentariši Premijeršip pa ceš da vidiš kako ćeš da prodješ. Poenta ue da su svi potpisnici klauzule o integritetu takmičenja. Nepravde i svega ostalog ima u svakoj ligi. Iskreno se nadam da će da ih kazne da pršti pa ko voli nek izvoli.
M

MI6

pre 10 meseci

Kradi u Premijeršipu, skroji jedan tim po volji a ostale ubi, uzmi i savez i sudije. Dana ne bi video. A ovde zastarevaju poternice.