Filmska promocija Zvezdinog špica: Falčineli stigao uz “Kuću novca“

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.09.20. | 13:39

Zvanično je

Anderson Silva je bio prva meta, dugo se pričalo i o Federiku Makedi, na kraju je stigao – Dijego Falčineli! Crvena zvezda danas je, u maniru evropskih klubova, potvrdila da će 29-godišnji Italijan biti prvi špic crveno-belih.

Dobro, nije baš potvrdila, ne za sada, ali je svima jasno da je jednim zanimljivim i originalnim klipom zaintrigirala maštu navijača pre no što će i ozvaničiti Falčinelijev potpis.

Izabrane vesti

Naime, napadač Bolonje je na stadion “Rajko Mitić“ ušetao uz motive čuvene serije “La Casa del Papel“ iliti “Kuća novca“ u prevodu na srpski. I poruku "Insieme", odnosno "Zajedno".

Često umemo da kritikujemo, ali ovog puta aplauz za marketinški tim crveno-belih, filmska promocija pojačanja premijerno u Srbiji.

Podsetimo, Falčineli će u Ljutice Bogdana zarađivati 35.000 evra mesečno, za plasman u Ligu šampiona mogao bi da dobije i premiju od 100.000 evra - mada je malo verovatno da će moći da povede Zvezdin napad već od susreta sa Omonijom u trećem kolu kvalifikacija - dok mu 30.000 sleduje za eventualno osvajanje titule šampiona Srbije.



tagovi

Dijego FalćineliLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara