Finalni sastanak u Londonu: Juve i Mančester trampe Lukakuka i Dibalu, tri strane već pristale

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.08.19. | 10:33

Samo još da Dibala kaže "da"

Vruće je! Dva velika kluba su na korak od trampe fudbalera. Juventus je spreman da pošalje Paula Dibalu u Mančester junajted, dok su Crveni đavoli raspoloženi da u suprotnom pravcu pošalju Romelua Lukakua. Dogovor je na pomolu.

Kako javlja Skaj, toliko je blizu da je sportski direktor Juventusa Fabio Paratići otputovao jutros u London na finalizaciju dogovora. Biće za stolom sve četiri strane: predstavnici dva kluba, kao i agenti dvojice igrača.

Izabrane vesti

Navodno, tri strane su već rekle „da“, ostalo je samo da aminuje Dibala. Argentinac malo zateže...
Paulo je bio na odmoru u Majamiju i vraća se nazad u Torino. On želi da prvo razgovara sa novim trenerom Juventusa Maurisijom Sarijem i od toga sve zavisi“, rekao je izvor Skaja.

Ako je tako, onda ispada da će Sarijeva reč biti glavna, a on teško da može da ide protiv čelnika kluba i da kaže Argentincu da ostane.

Zanimljivo je da je Lukaku pristao na dogovor, iako se celo leto maltene otvoreno nudio Interu. Možda je presudila plata, pošto će Belgijanac zarađivati u Juventusu oko 9.000.000 evra godišnje i potpisaće ugovor na pet godina.

Ole Gunar Solskjer je, kako kažu Englezi, oduševljen ovim poslom. On Lukakua ionako nije video u timu za narednu sezonu, a dobija igrača kojeg je jako želeo i za kojeg ima mesta u prvom timu Mančestera.

Ali, sve je to i dalje još u vazduhu, dok Paulo Dibala ne kaže „da“...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara