Komentari na vest

Firminova istina o Salahu i Maneu: Nikad nisu bili najbolji prijatelji, ja sam bio mirotvorac

D

Deniz

pre 6 meseci

Ranije mi je Salah bio gotivniji od Manea, međutim kasnije sam vidio kod Salaha malo glume, dodvorivanja, sebičnosti, želje da je neprikosnoven, a kod Manea je sve bilo suprotno, veliki radnik, bez glumatanja i sličnog, zato mi je draži. Ovo govorim kao navijač Čelsija, neko ko je neutralan.
B

Burazengija

pre 6 meseci

Da su Salah i Mane bili kao Firmino, Liverpul bi uzeo sve one titule Reala i Sitija sto su uzeli na gol. Zato je Firmino veci od obojice.
.

....

pre 6 meseci

Navijam za liverpul ali ovaj firmino nije ni upola dobar igrac kao mane a pogotovo salah. Covek kao spic nije mogao da prebaci 15 golova u sezoni u svim takmicanjima sem one sezone 17/18. Sad u Arabiji ima 3 gola. Ne kazem da je los igrac ali nije ni da je neki spektakularan igrac kao sto svi pokusavaju da ga predstave .Smesno je sto ljudi pricaju da bez njega salah i mane ne bi bili tako dobri. Pa evo salah i bez njega top 3 igraca pl.
e

eho

pre 6 meseci

Firmino nije spic.
B

Burazengija

pre 6 meseci

Uzivao sam dok sam gledao Liverpul sa ovim triom...ali veruj mi da Salah ne bi bio upola od ovoga da nije imao Manea i Firmina, a Mane ne bi bio toliko dobar da nije imao Firmina...A Firmino? Firminu su trebali igraci koji znaju lopte i znaju da iskoriste svaku njegovu sansu...pogledaj utakmice, pogledaj sta radi Firmino pa se onda vrati ovde da komentarises. Firmino je magija! Zauvek ce biti upamcen kao jedan od najvecih udarnih igli u modernoj epohi Liverpula!
g

ghostwrath

pre 6 meseci

Brate,molim te,procitaj tekst pre komentarisanja sledeci put...a ne bi skodilo ni malo da citas ovako,a ne samo ja pa ja pa ja
Z

Zaharije

pre 6 meseci

ili si malo mladji,ili nisi malo dublje u fudbalu...Bobi je genijalac u svakom smislu
B

Brato

pre 6 meseci

Gotivan lik.
2

22

pre 6 meseci

I gramatičkih i pravopisnih grešaka. Neprofesionalizam na nivou.
F

Firmino poluigrac

pre 6 meseci

Liči na majstora Saldanju :)))
W

Wij

pre 6 meseci

Firmino jako potcenjen fudbaler, bilo bi lepo da se vrati u Evropu pred penziju.
P

Pa vratio se

pre 6 meseci

Evo ga u crno-belom :))
e

ej

pre 6 meseci

pa igrac mu izbio loptu i nije mogao da mu doda (burnley)
I

Inzaghi

pre 6 meseci

Nisu bili dobri na početku Roben i Riberi, ali su na kraju znalo u kom klubu igraju i koja im je svrha i pozicija u timu. Mane i Salah da se zahvale pre svega Klopu pa onda Firminu koji je takav igrač da njima otvarao prostor, da su imali nekog golgetera u špicu kao što su to imali pomenuta dvojica u Bajernu, pola golova ne bi imali što su dali.
k

klop

pre 6 meseci

od prosecnih igraca pravi top igrace ali samo dok ih on vodi posle toga se vracaju u ono sto su bili...salah primera radi rezerva rezervnine rezerve u celsiju desno smetalo u fiorentini i prica trkacica u romi i nemam ni trunku sumnje da bi prosao kao i koutinjo u barsi ili realu i sam koutinjo je potvrda ove teze....
S

SI SENOR

pre 6 meseci

Kakav trio, al na kraju je ipak ispalo da je salah broj jedan .
r

rfd

pre 6 meseci

Svi znamo da se salah i mane ne mogu ocima gledati pre svega jer je mane 2 puta izbacio egipat na penale odlucujucim golom
M

Makks

pre 6 meseci

Da li ste svesni koliko imate gramaticnih gresaka u tekstu? Uozbiljite se.
7

73

pre 6 meseci

Kaze se "gramaticKih", ne "gramaticNih", lektore...
4

433

pre 6 meseci

Firmino je bio najbitniji igrac od ove trojice da nije njega bilo da svojom kretnjom i vizijom ova 2 egomanijaka ne bi ni pola golova dali
G

Gost1312

pre 6 meseci

Firmino mnogo zahvalan i gotivan igrac, svaki trener bi ga pozelio u svom timu, karakter, mentalitet, talenat i ono najbolje je sto je odlican covjek prije svega. Bez Firmina ovaj dvojac ne bi sijao tako jako i ne bi bilo titula.