Fjorentina krenula po Livakovića – 6.000.000 evra i bonusi

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.06.23. | 20:25

Posao još nije zaključen, tvrdi Fabricio Romano

Dugo je golman zagrebačkog Dinama i reprezentacije Hrvatske Dominik Livaković označen kao vruća roba na evropskom tržištu. Sugo jednog od najboljih čuvara mreže Mundijala u Kataru sele u Španiju i Francusku, tiho se pričalo i o Turskoj, ali izgleda da je Livaković trenutno najbliži ItalijI. Tačnije – Fjorentini.

Prema poznatom transferu novinaru Fabriciju Romanu Ljubičasti su poslali prvu ponudu za iskusnog čuvara mreže. Ona je teška šest miliona evra i bonusi u zavisnosti od ličnih i timskih uspeha. Međutim, posdao još nije zaključen. Isti izvor navodi da Dinamo pregovara i sa drugim klubovima, i da želi više novca za jednog od najboljih evropskih golmana.

Izabrane vesti

Dinamo je, prema Fabriciju Romanu, i dalje u pregovorima sa Viljarealom. Livaković ima još godinu dana ugovora sa Dinamom. Ima i izlaznu klauzulu od deset miliona evra, ali je malo verovatno da će neko platiti toliki iznos za momka koji ima kratkoročan ugovor.

Fjorentina ima nekoliko dobrih čuvara mreže u svojim redovima. Teračano se bori sa konkurencijom u liku Cerofolonija, dok se Sirugu teže povredio.


tagovi

Letnji prelazni rok 2023Dominik Livaković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara