Dušan Vlahović (©Reuters)
Dušan Vlahović (©Reuters)

Fjorentina nudi Vlahoviću trostruko veću platu

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.04.21. | 10:31

Pitanje je ipak da li će je prihvatiti

Dušan Vlahović svakog dana puni stupce italijanske sportske štampe. Čas se piše o njegovim golovima, čas o budućnosti 21-godišnjeg napadača. Jer posle 15 njegovih golova u Seriji A mnogima su se digle obrve, prvenstveno Milanu i Romi. Fjorentina ne želi da ga proda i mada se većinski smatra da nema ona tu mnogo prostora za manevar, na stadionu “Artemio Franki” pokušavaju da iznađu rešenje.

Gazeta delo sport piše da je gazda Roko Komiso spremio novi ugovor za srpskog golgetera kojim bi mu primanja u Firenci bila utrostručena.

Izabrane vesti

Pitanje je ipak da li će to biti dovoljno, jer Vlahović trenutno zarađuje za uslove Serije A skromnih 400.000 evra, ne računajući tu bonuse. To znači da bi Vlahović ubuduće mogao da računa na 1.200.000 evra po sezoni, plus bonusi.

(4,30) Slavija Prag (3,50) Arsenal (1,90)

Jasno je da bi Milan i Roma mogli da ponude više, da ne pominjemo i klubove iz inostranstva, sve više se priča o interesovanju Borusije Dortmund, koja je danas stigla i do Gazetinih stranica. Naravno, Nemci bi reagovali samo ako bi neko odrešio kesu za Erlinga Halanda, a nema nikakve sumnje da bi se i Vlahović nadavao golova na Vestfalenu imajući u vidu kakav se fudbal tamo igra.

Opet, treba podsetiti da Vlahovićev ugovor sa Fjorentinom ističe tek 2023. godine i da u Firenci ne moraju već sada da ga prodaju. Ali sada jeste trenutak da izvuku finansijski maksimum. Zato se poslednjih dana i pisalo da Komiso ne bi prihvatio ništa ispod obeštećenja od 60.000.000 evra.



tagovi

Dušan Vlahovićletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara