FOTO POTVRDA: Parafiran najveći posao leta! Može li Junajted da uzleti na krilima Sanča i Antonija?

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.09.22. | 11:15

Brazilac potpisao na pet godina...

Dva dana pošto se pohvalio da je njegov, Mančester Junajted je predstavio najveće pojačanje ovog leta - Brazilca Antonija. Vešti dribler stiže na izričitu želju trenera Erika ten Haga i u rekordnom poslu za 2022. godinu: 95.000.000 evra fiksno i 5.000.000 kroz bonuse.

U pitanju je druga najveća kupovina engleskog velikana (nakon Pola Pogbe - 105.000.000) i najveći izlazni transfer kada je u pitanju holandska Eredivizija...

Izabrane vesti

"Ovo je neverovatan trenutak u mojoj karijeri. Pridružio sam se jednom od najpoznatijih klubova na svetu. Zahvalan sam svima što su verovali u mene, posebno mojoj porodici, svim trenerima i saigračima", izjavio je Antoni nakon što je stavio paraf na petogodišnji ugovor.

"Moje vreme u Ajaksu bilo je fantastično i uvek ću biti zahvalan tom klubu na poverenju koje mi je ukazao, ali sada sam spreman za naredni izazov i jedva čekam da zaigram za Mančester".

Imajući u vidu kako su igrali u svojim prethodnim klubovima, Mančester Junajted je u Antoniju i Džejdonu Sanču dobio izvanredna mlada krila, od kojih se svakako očekuje da eksplodiraju na velikoj sceni. Sa kvalitetnim i odgovarajućim napadačem ispred njih - to bi moglo uskoro da se dogodi.

Podsetimo, Brazilac je na 82 utakmice u dresu Ajaksa postigao 24 i namestio 22 gola, dok je Sančo harao pune dve godine u Bundesligi i na 137 mečeva upisao 50 pogodaka i 64 asistencije.

Premijer liga je nešto sasvim drugo, razume se, ali ako bi ovaj tandem 'kliknuo' i opravdao potencijal...

Imao bi Junajted čemu da se nada...


tagovi

AntoniLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara