Navijači na autoputu (©FK Crvena zvezda/Nikola Mitić))
Navijači na autoputu (©FK Crvena zvezda/Nikola Mitić))

FOTO PRIČA: Bakljade na 50 metara, transparenti na nadvožnjacima – navijači ispratili Zvezdu u Milan

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.02.21. | 00:32

“I kada nisu tu, oni su tu”, kaže Milan Borjan

Crvena zvezda u avionu za Milano, čeka ih nemoguća misija, da pokušaju da posle beogradskih 2:2 naprave čudo na San Siru i eliminišu Rosonere iz Lige Evrope. Rasterećeni bilo kakvog rezultatskog pritiska, već su na stadionu “Rajko Mitić” učinili navijače ponosnim. I ovi su umeli da ih oduže, pa je autobus koji je od “Marakane” vodio ekipu do aerodroma “Nikola Tesla” ispraćen kao da ide na finale Lige Evrope.

Na svakom nadvožnjaku baklje i transparenti podrške crveno-belom timu. Na samom aerodromu oko 20-ak navijača da ih pesmom pozdrave. Bezbednosne mere zbog korona virusa uslovile su takav strateški raspored. Ali i tako razuđeni poslali su jasnu poruku ekipi: tribina je uz vas.

Izabrane vesti

Mnogo nam znače navijači. I kada nisu tu, oni su tu. Na svakih 50 metara od stadiona palili su baklje i davali nam podršku”, zahvalan je Milan Borjan, svestan koliko bi epski podvig na San Siru značio navijačima.

Svestan naravno i da je Milan ipak izraziti favorit. Međutim, ima i Zvezda svoje adute.

Verujem da će presuditi naša veća želja. Siguran sam da ćemo više želeti prolaz od njih. Naše je da budemo kompaktni i da verujemo da možemo”.

U fudbalu i sportu je istina sve moguće. Međutim, ovog se puta dosta toga urotilo protiv tima Dejana Stankovića. Brojni kadrovski problem pre svega. Prvenstvo u odbrani, koja će biti lišena pomoći Nemanje Milunovića, Milana Rodića i Strahinje Erakovića.

Nedostaju nam mnogo Milun, Erak i Roda, ali imam poverenje u ostale momke. Dugo smo zajedno”, optimista je Borjan.



Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara