©Mozzart Sport
©Mozzart Sport

Foto: Suma upalio mašinu i krenuo za Novi Pazar!

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.09.23. | 10:10

Veziste iz Gvineje sleće na stadion kraj Jošanice

Sinoć ste mogli da pročitate najavu da će Sejduba Suma u Novi Pazar stići danas helikopterom između 10.30 i 11.00, a fotografija Mozzart Sporta to i potvrđuje.

Ofanzivni vezista iz Gvineje poleteo je sa heliodroma iz Dobanovaca, nakon što se sastao sa svojim menadžerom Aleksandrom Sašom Bogdanovićem.

Izabrane vesti

Bivši prvotimac Partizana uspešno je prebrodio peripetije sa vizom. Čekao je mesec dana i konačno dočekao sve neophodne papire, pa će predstavljati najveće pojačanje za ekipu Siniše Dobrašinovića ovog leta. Jedan od ključnih ljudi za njegov dolazak bio je Rasim Ljajić, zbog čijeg je entuzijazma Suma i pristao da dođe kraj Jošanice.

Takođe, ne manje bitan faktor predstavljala je i činjenica da u Novom Pazaru igra i njegov veliki prijatelj Sume, Abdulaj Sise, koji se ovog leta vratio u klub. Pazarci su dolaskom Sume zaokružili seriju pojačanja ovog leta i potvrdili visoke ambicije u aktuelnoj sezoni.

Sejduba će helikopterom sleteti na teren stadiona Novog Pazara, gde će ga pozdraviti publika kojoj su otvorene tribine za današnji spektakl.



tagovi

Sejduba Suma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara