Komentari na vest

FOTO UBOD: U Osijeku otvoren najmoderniji hrvatski stadion

R

Rubikova kocka

pre 10 meseci

Osijek ja mislim ima 100 hiljada stanovnika i stadion koji ne mogu da popune od 13 hiljada mjesta, Kragujevac je malo veći ali mislim da je previše 20 hiljada kapacitet, ovakav isti stadion bi legao i Vojvodini i Radničkom iz Kragujevca sa kapacitetom od 12 do 15 hiljada mjesta!
F

FM

pre 10 meseci

Au, kakva lepotica!
t

televizor

pre 10 meseci

Ovo je privatna investicija za razliku od nasih stadiona. Stadion Osijeka ce biti popunjen prvih par tekmi, bas kao i kod nas, posle ce zvrjati prazan. Gubitak zbog praznog stadiona i odrzavanja snosi privatnik u Osijeku, a ovde kod nas sve pokrivaju poreski obveznici.
L

Lijo

pre 10 meseci

Tsc sa novim stadionom je privatni klub,isto kao i Čukarički
L

Liga sampinjona

pre 10 meseci

Bravo za Osijek!👏
L

Lookll

pre 10 meseci

U tom osjeku "nestalo" preko 200 Srb u 1990'tim
c

croOsijek

pre 10 meseci

@lolk ma sta kazes? Ako su negdje prihvaceni Srbi onda je to Osijek. To su sve decki mahom lokal patrioti koji naravno slave srpske obicaje i izjasnjavaju se kao hrvatskim Srbima, sto i jesu, ali itekako su integrirani u drustvo. Decki koji su s nama isli od osnovne do srednje, fakulteta, izlaske, utakmice, da ne pricamo koliko bi visili kod njih na slavama. I onda ti dodje lik iz Milanovca i prica kako zive Srbi u Osijeku...s druge strane, opce je poznato da su nam Novosadjani neusporedivo slicniji mentalitetom a i samim time drazi od purgera, dalmatinaca pa i kad nabrajam beogradjana, (Balasevic se smatrao Panoncem, a to je taj kraj) tako da malo se raspitaj kad pises nesto.
t

televizor

pre 10 meseci

@croOsijek Ma ne uzbudjuj se, ovo su provokatori, samo ih ignorisi ima ih na svakom portalu, bilo Hr ili Sr
Д

ДадоРедСтар

pre 10 meseci

Са 6 су отворили Браво !!!Некако су ми увијек били готивни и Осијек и Ријека а некада и Вараждин??!Давно је то било баш давно??!Е сад да поставим једно питање ??!А са се негледа на Гуглу ??!Најстарији Сарајевски Дерби који тим осим Жељезничара игра??!А није Сарајево ??!
k

kragujevcanin

pre 10 meseci

Neverovatno je da samo Madjari prave nove stadione u regionu-a ovi nasi strucnjaci kazu da su najbolji u svemu
T

Televizor

pre 10 meseci

Peru lovu Madjari, tj. njihovi tajkuni bliski Orbanu. U Madjarskoj je trenutno velika kriza, najvece poskupljenje cena u Evropi, Turska, Madjarska pa mi.
z

zivoraddd

pre 10 meseci

Osek ima nov stadion, a mi nemamo.
V

VladaBg

pre 10 meseci

Mi vec imamo 1 novi od TSCa, plus jos 3 nova u Loznici, Leskovcu i Zajecaru. 4>1
.

....

pre 10 meseci

Plus se renovira stadion Cuke, u planu je i stadion Vojvodine a Kragujevac isto dobija stadion.
A

Atlantik1996

pre 10 meseci

Je.es ligu kad publika ne zeli da napuni novi stadion od samo 13 hiljada mesta... Kad splasne pocetni adrenalin bice u proseku 3-4 hiljade ljudi.
B

Burazzzzz

pre 10 meseci

Cope
T

Televizor

pre 10 meseci

Isto ce biti i ovde, Zajecar je izgubio 20 posto populacije u odnsu na popis pre 10 godina, Leskovac takodje, lekara u bolnicama nema, skole su raspad, nastavnici rade za sicu, raskopane ulice, u Leskovcu je 700 ljudi ostalo bez posla u poslednjih nedelju dana... Kome je jos stalo do fudbala.
J

Jklll

pre 10 meseci

@Televizor-a šta ti radiš na sportskom portalu a kažeš ko misli o fudbalu?
l

lolcina 666

pre 10 meseci

I Poljud i Rujevica su bas lijepi stadioni,i u odlicnom stanju,posebno Poljud, Maksimir je isto veliki,odlicna podloga,jedino su tribine problem,mogao bi se rekonstruisati,sve u svemu Hrvatska ima najbolju infrastrukturu u regionu.
D

Don Vlto Corleone

pre 10 meseci

Buraz podržavam tvoj komentar.
L

Ledeni

pre 10 meseci

E sad si bas ispričao bajke. U kom regionu imaju najbolje stadione? Možda u bivsoj državi? Madjarska, Rumunija, Grcka imaju daleko bolje stadione. Hajdukov stadion samo sto se nije raspao, u ocajnom je stanju i na nekim mestima držači za krov su se odvalili od tribina. Dinamov takođe jedan od najruznijih stadiona na svetu, svaka tribina je kao da su spojili četiri različita stadiona.
l

lopsa

pre 10 meseci

Mozda je imala do ove godine, ali izgradnjom ova 3 nova moderna Stadiona u Srbiji vise nema.
D

DarioHR

pre 10 meseci

U redu je sunarodnjače. Providno je. Priča kako Hrvatska ima najbolje stadione u regiji a onda u tomu opisu kaže kako su Maksimiru problem tribine ali bi se se mogao rekonstruirati :D Kaos! Pa je je, tako isto i Moldavija ima najbolje stadione na svijetu koji bi se prvo mogli rekonstruirati hahahahaahhaa. Ono kad prištavac dođe na susjedske portale pa se izblamira. U biti, stanje je ovakvo. Poljud se raspada, Maksimir se raspada, Rujevica je mali stadiona u začetku zamisljen kao zamjenski objekt dok se Rijeci ne napravi nov stadion od kojeg se odustalo. Dakle Hrvatska ne da nema najbolju infrastrukturu u regiji nego sem Osijek nema ništa. Uvjerljivo najbolje stadione iz bivše YU sada imaju Srbi, napravili su tri nova i četvrti od prije dvije godine, a koliko vidim kreće i još 2 ili 3. Hrvatska je rang Bosne.
g

gost10

pre 10 meseci

Koji maksimir? Ne znam ko je tacno izjavio posle jedne dinamove utakmice u evropi, da ruznijeg stadiona nije video.
L

Liga sampinjona

pre 10 meseci

@lolcina666 Bravo za komentar!
M

Mala Sova

pre 10 meseci

Druze, kad si ti zadnji put vidio te stadione? Bio skoro na Maksimiru? Ono moze popraviti samo kvalitetan eksploziv, hrpa gradjevinskih masina i lagano...S tim da je meni lokacija u Maksimiru odlicna. Okolina stadiona je bas dobra. Vjerovatno ima i neka pogodnina u ZG ali na mene je ova bas ostavila neki utisak.
h

hjus

pre 10 meseci

Da ajde ne sramoti nas, madjari su svemirski brod sto se tice infrastrukture, a i da ne brojimo njih ne mozes reci da je bajna infrastruktura. Navijao sam da Sibenik ispadne samo zato sto imaju odvratan stadion