FOTO VEST: Rajković obukao crno-belo

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.11.19. | 21:42

I od ponedeljka trenira sa prvim timom

Sve miriše na to da je Partizan već „doveo“ prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku. I to ono koje nije uspeo da na vreme prijavi u letnjem – Slobodana Rajkovića.

Nekadašnji reprezentativac Srbije je od letos bez kluba, trenirao je individualno u Zemunelu uz dozvolu Partizana, a od ponedeljka se pridružio prvotimcima na treninzima! I to po želji trenera Sava Miloševića. Valjda i to nešto znači...

Izabrane vesti

Rajković je danas prvi put „ulovljen“ i u opremi Partizana. U najboljim je godinama za štopera, sa bogatim iskustvom iz Engleske, Holandije, Nemačke, Italije. Bio bi vrhunsko pojačanje za crno-bele.
Bobana znam dugo, bio je reprezentativac, žao mi je što letos nije našao klub, a ja sam tada imao želju da s njim dogovorim priču. Nije se desilo, on je trenirao individualno, a kroz neke priče smo došli do toga da je najbolje da trenira s nama, jer bi ovim mladim momcima bila čast da takav igrač radi s njima, imali bi mnogo da nauče. A, šta će biti u decembru, januaru, to ne mogu da kažem. Rajković može još mnogo toga da pruži fudbalu“, rekao je danas Savo Milošević na konferenciji za novinare pred meč sa Javorom.

A, ni taj januar nije daleko…

Foto: partizan.rs


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara