Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda

Foto: Zvezda protiv Vojvodine u posebnoj "Mihinoj garnituri"

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.02.23. | 21:41

Beogradski crveno-beli pripremili memorijalni dres sa motivima legendarnog fudbalera

Crvena zvezda će na sutrašnjoj premijeri prolećnog dela sezone zaigrati u posebnoj garnituri dresova, posvećenoj nedavno preminulom Siniši Mihajloviću. Srpski šampion će u okršaju sa Vojvodinom (16.00) nositi dresove ukrašene motivima legendarnog fudbalera i tako mu zajedno sa navijačima na tribinama odati počast. Posebno dizajniran dres za ovu priliku imaće i Novosađani, koji će nastupiti u rezervnoj sivoj garnituri.

Tribine stadiona Rajko Mitić biće otvorene za posetioce, koji će biti u prilici da besplatno gledaju jedan od derbija srpskog fudbala.

Izabrane vesti

Pored odavanja počasti Siniši Mihajloviću, Crvena zvezda će ovaj meč iskoristiti i da pomogne u obnovi svetinje koja je posvećena prvom srpskom arhiepiskopu Svetom Savi - Hramu u Kosovskoj Mitrovici.

Mihajlović je pre Crvene zvezde igrao upravo u Vojvodini, pa će sutrašnji trenutak biti važan za oba kluba. Miha sa Crvenom zvezdom ima dve šampionske titule i trofeje Kupa šampiona i Interkontinentalnog kupa, a prethodno je i sa Vojvodinom osvojio titulu prvaka Jugoslavije.



tagovi

Siniša Mihajlović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara