Francuska bitka za Čukinu zlatnu koku

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.06.24. | 22:59

Nekoliko klubova iz Francuske zainteresovano za Igora Miladinovića

Treneri i igrači Mozzart Bet Superlige nisu imali mnogo dileme kada su ubedljivom većom izglasali bisera Čukaričkog Igora Miladinovića za najboljeg mladog igrača u sezoni 2023/2024, a igre i razvoj supertalentovanog veziste očigledno su vrlo dobro ispratili i skauti francuskih klubova. Prema saznanjima specijalizovane platforme football90, koja se bavi dešavanjima na tržištu, za Miladinovića je zainteresovano nekoliko francuskih klubova, među kojima je i Tuluz.

Francuzi veruju da obeštećenje neće predstavljati veliki problem, s obzirom na to da fudbaleru Čukaričkog ugovor na Banovom brdu ističe 31. decembra ove godine, mada se na Banovom brdu ne bi složili sa tim i probaće da odigraju na kartu velike zainteresovanosti za igrača. Sama činjenica da ulazi u poslednjih šest meseci ugovora srpskog vezistu čini izuzetno atraktivnom opcijom na fudbalskoj pijaci.

Izabrane vesti

Mladi Kruševljanin ima svega 20 godina, ali je jasno nagovestio da je spreman za novi iskorak u karijeri. Sezonu je obeležio sa 11 golova i četiri asistencije, odigravši 42 utakmice na svim frontovima za Brđane.

Šansu u Čukaričkom je počeo da dobija u sezoni 2022/2023 i posetepeno prolazio kroz period adaptacije na seniorski fudbal. Prošlog leta saopšteno da od njega u klubu imaju visoka očekivanja što se ispostavilo kao dovoljan motiv, a onda su usledile partije koje su kompletnu javnost prijatno iznenadile.

"Zadovoljan sam sezonom i kako sam sve odradio, od početka. Dobio sam šansu i odužio se igrama. Na prvoj utakmici, protiv Javora, želeo sam samo da postignem gol, da krenem kako treba, a pošto sam to uspeo, verovao sam da će sve teći svojim tokom. Zadovoljniji sam igrama u prvom delu sezone. Imao sam više želje, bio borbeniji, dok sam u nastavku malo posustao, ali mi je drago da sam postigao 11 golova uz pet asistencija. Na kraju, ostaje samo žal što nismo izborili novi plasman u Evropu", rekao je Miladinović nedavno za Mozzart Sport.

Miladinović je na Banovo brdo stigao sa 15 godina iz kruševačkog Napretka, nakon što je nagovestio ogroman potencijal. Krupnim koracima je nastavio da grabi u omladinskom pogonu Čukaričkog, a to je učinio i po ulasku u seniorski fudbal.


 


tagovi

Igor Miladinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara