Daničić (©Starsport)
Daničić (©Starsport)

Francuzi testiraju koliko su Orlići porasli kod Stevanovića

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.06.22. | 12:19

Srbija bez realnih šansi da se plasira na EP

Istinsko čudo, kakvo se u fudbalu baš ne dešava tako često, trebalo bi da se dogodi pa da mlada reprezentacija Srbije stigne do baraža za Evropsko prvenstvo.

Računica glasi: Ukrajina mora da izgubi sve mečeve do kraja, a Srbija oba da dobije. Prvi je večeras (20.45) u Grenoblu protiv Francuske, pobednika grupe, koja je u prvom susretu na stadionu Partizana rutinski pobedila Orliće sa 3:0. Pa, kolike su onda šanse da se takvo čudo dogodi?

Izabrane vesti

Večerašnji meč pokazaće Srbima na najjačem testu koliko su napredovali u međuvremenu, otkako je dirigentsku palicu preuzeo selektor Goran Stevanović. Pod njegovom komandom ostvarene su dve pobede (Makedonija 2:1, Jermenija 2:0), ali sada je pravi „skener“ koliko su se Orlići popravili.

Fudbaler Partizana Nikola Terzić očekuje dobro izdanje Srbije protiv Francuske.

„Svi uslovi su tu da odigramo dobru utakmicu. Respekt svakom, ali mi gledamo sebe i ukoliko odigramo kako možemo, onda verujem u dobar rezultat“, poručio je Terzić.

Njegovo mišljenje deli i vezista Crvene zvezde Petar Stanić.

„Posle lošijeg starta, u nastavku kvalifikacija smo postigli dobre rezultate. Očekuje nas veoma zahtevna utakmica, dobar rival, hoćemo da ostavimo dobar utisak“, istakao je Stanić.

KVALIFIKACIJE ZA EP – U21

Grupa H – 9. kolo

Četvrtak

17.00 (1.45) Makedonija (4.20) Jermenija (6.50)

20.45 (1.17) Francuska (6.50) Srbija (14.0)



tagovi

mlada reprezentacija SrbijeGoran Stevanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara