Lalatović (© MN Press)
Lalatović (© MN Press)

FSS kaznio Lalatovića sa 100.000 dinara

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.03.21. | 19:41

I Vojvodina će, tek...

Najveću kaznu platio je septembra 2019, kad je zbog sukoba sa publikom na Čairu, na utakmici Radnički – Vojvodina, morao da izdvoji 500.000 dinara, a usput mu je zabranjeno da vodi Novosađane tri utakmice. U međuvremenu je još nekoliko puta finanskijski sankcionisan, da bi u četvrtak stigla presuda po kojoj je dužan da iz džepa izdvoji 100.000 dinara.

Toliko su članovi Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije procenili da „vredi“ Lalatovićevo komentarisanje suđenja posle nekoliko uvodnih kola prolećnog dela prvenstva. Šef stručnog štaba ekipa sa „Karađorđa“, nezadovoljan arbitražom kazao da su sudije njegovim igračima „uskratile četiri boda na pravdi Boga“.

Izabrane vesti

Podsetimo, posle isključenja na prolećnoj premijeri, protiv TSC-a, samo je novčano opomenut, ali izjavu za sudije, disciplinci su nisu oprostili. Epilog: 100.000 dinara u kasu FSS moraće da prosledi Lalatović.

Po istom osnovu, kako su najavili iz Novog Sada, Nenada Lalatovića planira da kazni i uprava Vojvodine. Njen predsednik Dragoljub Samardžić je objasnio da to što je protiv trenera pokrenut i klupski disciplinski postupak zapravo znači „iskakanje iz sitsema“.


tagovi

FK VojvodinaDisciplinska komisija FSSFudbalski savez SrbijeNenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara