Komentari na vest

FSS na pragu potpisivanja najvećeg tehničkog sponzorstva u istoriji

N

Neki iz Marketinga

pre 5 meseci

S konja na magarca! Ovi lopovi iz FSSa nisu normalni. Hitno potjerati bandu
N

Njale nesa balalajka pdnus gzzjz

pre 5 meseci

Pozdrav rukovodstvu fss i selektoru reprezentacije srbije. Nadam se da ste dobili na vreme moj novogodisnji poklon preko generalnog spponzora. Strategija je vrlo bitna po osnovu svih sponzora koji ucestvuju u akciji oplemenjivanja naseg fudbala kao i drugih kolektivnih sportova. Nadam se da ce nasa reprezentacija opravdati poverenje svih nas koji polazemo nadu u novu strategiju igre i uspeh na prvenstvima evropskog i svetskog nivoa. Posebno sve pohvale za mozzart sponzora i njegove saradnike u podrsci glavnih sponzora na atp listi svih sponzora. Isto tako i odabranim igracima crvene zvezde i partizana i iz ostalih klubova superlige. Puno srece u radu i uspehu svih vas kao sto kazu musketari...ne 4 vec 15+. Srdacan pozdrav od mene - fon g1985 bg srb
m

marko112342

pre 5 meseci

hahahahahhahhahahhahaha
Ž

Žerac

pre 5 meseci

I mi smo baš tu negde u rangu sa Barbadosom i Trinidadom pa nam i sponzor odgovara.
H

Hayvan

pre 5 meseci

Nikad cuo za neki kapeli. Ovo neka sala ili sta? Ja pomislio mozda New Balance ili Under Armour

mestu gde se odlucuje

pre 5 meseci

Umesto da uzmemo jake poznate sponzore i poznate brendove ko velika vecina mi cemo neke anonimuse ,naravno uz veliku proviziju ljudima na poziciji gde se odlucuje. Jos naslov "rekord i ugovor " !? Hahah smesno
F

FIFA02

pre 5 meseci

Ako će da vrate plave dresove, može!
D

Djovani

pre 5 meseci

Ako potpisu ovu šema priču, stvarno treba organizovati proteste sve dok se ne otera svaki clan pa sve ro domara
T

Treppenkind

pre 5 meseci

по мени Умбро су били најготивнији.
m

misojokic@live.com

pre 5 meseci

Trecerazredni sponzor, za trecerazrednu reprezentaciju!
N

Nebojša Nebojsa

pre 5 meseci

Nije ni cudo da nas nece niko, vec sponzori Libana, Trinidada i Barbadosa. Fino drustvo, nema sta.
s

sashki85

pre 5 meseci

Nisu dali najvecu ponudu, vec najveći procenat koji ovi u savezu mogu da ukradu.
S

Steeler

pre 5 meseci

Neko je najavio pre par dana da će biti neka kombinacija preko TSCa tako da svaka čast na dojavi. Za taj Capelli znam da je potpisao AEK pre godinu, dve i da su Grci ekspresno raskinuli ugovor kad su videli kakvo đubre dobijaju od opreme.
D

Dzi

pre 5 meseci

Antigva i Barbuda kao i nasa policija i vojska nece putem trinidada i tobaga i fsj vec ostaju verne Yumcu vranje i neće te nove neproverene brendove.
D

Dzi

pre 5 meseci

Karteli sport ili Kapeli? Ako su Karteli to je ok.
m

metalika moj dobar

pre 5 meseci

cije li ce dete i igraci sad da se guraju ??
a

alabama

pre 5 meseci

Nije sve u parama nešto je u brendu, imidžu tima itd. Ali ovi nasi pojma nemaju i gledaju samo ko više da kako bi uzeli lovu u džep.
m

missisipi

pre 5 meseci

Prostom recenicom si sam dao zakljucak zasto nisi na nikakvoj poziciji nigde. Ne, bitne su pare. I Najk nekada nije bio niko i nista pa je Dzordan potpisao za njih jer nudili najvise. Mani se te patetike o brendu, imidzu, jer verujem sigurno da bi i ti radio za manje pare ali u zvucnijoj firmi nego za velike pare u manje poznatoj firmi.
R

Rsky

pre 5 meseci

Osim toga, puma je brand....pa pogledaj samo krpe u koje su zamotali nasu reprezentaciju. Bolje da su na pijaci kupili dresove.
L

Lale 121222222

pre 5 meseci

Samo da se neko ugradi pa da smo mi živi i zdravi 😃😀😂🥳🥳🥳🥳 A preporuka za marku vrh. Nekoliko niželigaša, Pogon iz 🇵🇱, TSC... Ruku na srce takva nam je i reprezentacija. Nisu ni sponzori ludi... Šta će im neko ko nije atraktivan i ne donosi profit. Za bolje nismo 💪
S

Super

pre 5 meseci

Tu i spadamo, u rang sa Trinidadom, Dodrehtom, Grashoperom itd. Niko nece sa bagrom da radi.
I

Ivan82

pre 5 meseci

Eto šanse za ekipu i Piksija da ravnomerno raspodele novac sebi. Ajmo kad se potpiše ugovor party,splavovi,devojke,linije... Samo jaši svi smo naši!
I

Ibarbo

pre 5 meseci

Mene zanima kome ide ta cifra
I

Ivan82

pre 5 meseci

Kaže stručnjak iz Niša sto ga zovu Pixi da to nije bitno,BRE! Kapiraš BRE?
M

Momir91

pre 5 meseci

I ja sam iz Nis prijatelju, i vecinu ljudi koju poznajem je prestala da ga podrzava. Samo zbog te bahatosti, i uz to trenerskog neznanja, lose igre. Uzo gomilu love, i jos se petao ponasa kao da je on davao golove te koji su nas srecom odveli na EP. Uzo si velike novce, nisi neki trener i jos se ponasas kao da si zasluzio iste, mi smo slepi i budale. A on novcic u dzep cak sta vise kapiram da se talio sa ovima Koji su gA doveli tj Onaj Koji se ponasa isto dzukacki ko i on.
O

OSTAVKE

pre 5 meseci

Mislim da je vreme za novog selektora (Paunović) i novog predsednika FSS (Vidić).
p

podesen

pre 5 meseci

Saradjuhu sa Libanom,Barbadosom ,Trinidadom i Srbijom.Divota i lepota,ovaj za poljsko mleko ima da nas dovede do kraja puta.
G

GostVa

pre 5 meseci

Realno nepotreban ceo tekst.
а

аграрна политика

pre 5 meseci

нас одвела на европско првенство
g

gostionicarcic

pre 5 meseci

samo da nema bele kokoske na grbu sa Pumom, i sve je sjajno
P

Ponos nacije

pre 5 meseci

Koliko neozbiljnosti u svim sverama FSS.Ko ce zeleti da pred Euro kupi novi Puma dres koji za nase uslove nije nimalo jeftin kada zna da ce taj dres za par meseci biti zamenjen novim. U ozbiljnim klubovima,reprezentacijama se to ne radi na taj nacin jer su navijaci u tom slucaju ostecena strana.
S

Svašta!

pre 5 meseci

Hahaha...to je isto kao kad bi rekli da se pregovara sa Ferarijem,Poršeom i Mercedesom ali je najizdašniji Fiat!
8

8

pre 5 meseci

Za Fiat smo i čuli , za ove prvi put čujem .
S

Sedorf10

pre 5 meseci

Nije bitno koja firma ce izradjivati dresove. Ali je jako bitno da taj dres bude lep, skladan. U bojama nase zastave. Ovaj Pumin dres je bio previse jedostavan, kao neka krpa crvena. Najlepsi dresovi su bili za vreme Antica. Crveni dres, plavi sorts i bele stucne.
!

!!!!!!!

pre 5 meseci

Surbatovic lopovcina,kakve su ovo gluposti i nepoznati brendovi… VRACAJ STARI GRB , BOJE ZASTAVE NA DRESOVE, I POTPISUJ ADIDAS DA VAS NE BI LANSIRALI IZ ZEMLJE A NE IZ SAVEZA !!!
Z

Zemunac78

pre 5 meseci

Da li ima neko normalan u Savezu ovo je još jedna sramota. Bolje recite istinu narodu a to je da su oni jedini i poslali ponudu.
N

Nedimoviću odlazi

pre 5 meseci

Opet Srbija i Tobago. Koliko će pojedinci da uzmu sebi od tih extra para? Koji prihod će savez imati na duže staze od hrpe dresova koji se ne prodaju, ili još gore, koji su nekvalitetni?
B

BokiUSA

pre 5 meseci

Samo da promene ove Belgiske crvene. Ako imamo tri boje u zastavi zasto ih nemamo na dresovima. A sto se tice proizvodjaca koga zabole ko je uopste. Neka urade posao kako treba I svi srecni. A naravno da prvo treba misliti o lovi. Zar to nije zajednicko za ljudski rod.
A

Alexx

pre 5 meseci

A iznos će naravno biti tajna.
L

Ljubitelj dresova

pre 5 meseci

Jasno mi je, da je bolje biti prva violina Capellija nego zadnja rupa na svirali Nike-a, ali mozda bi bolje bilo da nadjemo neki kompromis i opredelimo se za Macron koji je prepoznatljiv, dobro rade svoj posao i sigurno bi platili vise od nike i adidas.
v

vroom

pre 5 meseci

Nemojte tako skromno, kad odete na njihovu stranicu i vidite ko sve nosi njihove dresove - prosto da ti bude milina biti u drustvu : Americka Samoa, Gujana, Sent Kits and Nevis, Sibenik, Varazdin, Braj Vanderers, Kotoku Rojals, Los Kabos, Utenis Utena, Bre
T

Tuga

pre 5 meseci

A ovog cirkusa. Pitanje za redakciju i "novinare".. zašto niste ni spomenuli intervju Nemanje Vidića od neki dan?
b

brzafotografija

pre 5 meseci

Zasto imam osecaj da bi glavesine naseg fudbalskog saveza prihvatili da im dresove pravi kompanija UCK iz Vucitrna, ukoliko bi najvise para od njih mogli da sabiju u svoje vec ionako preduboke dzepove...
t

to je drustvo...

pre 5 meseci

Barbados,Liban.Ahen,Ergotelis i Srbija to je to drustvo..Uskoro ce im drustvo praviti i partuzan
V

Voždovac

pre 5 meseci

Koliki je bonus za rukovodstvo FSS-a za ovaj epohalni posao ??? Mislim oni su prvi na svetu koji su potpisali ovako izdašan i blagodaran ugovor sa proizvođačem sportske opreme. Dok drugi igraju u ritama i dronjcima naše junačine će u dresovima!!! Valjalo bi nagraditi sve redom glavonje u FSS!!!!
Р

Радамел

pre 5 meseci

Шта год само да Пума оде, може и Лазаро из Пожаревца.
L

Lazaro fan

pre 5 meseci

Burazeru, svaka čast za reklamu firme...
S

Svi

pre 5 meseci

Baš svi će da se smeju ovoj sportskoj firmi pa i konji sa Zobnatice kod Bačke Topole
G

Gostivoj

pre 5 meseci

Dzaba dres, od kad su promenili grb vise nemam osecaj da je to moja reprezentacija. Vratute stari grb koji koristi FSS, ako mora modifikacija promenite neki sitan detalj, a ne ovog frnakenstajn orla.
b

baš serete

pre 5 meseci

čitam komentare i ne mogu da se načudim, sad kad su našli opremu i to puno, puno opreme za sve selekcije i verovatno i nešto para za savez, opet ne valja???? Puma kao ima neke valjane reprezentacije???? A dresovi gad Božji. Da ne mislite da bi Vidić ili neki sličan mudrac odmah uradio više????? Jasno je da su s i selektori, da su svi prepametni, a niko neće da kaže da nemamo dece koja se bave sportom, imamo debile koji blenu u fb i telefon, a loptu vide samo na času geometrije kao geometrijsko telo. I umesto da pišete o tome, i nešto radite, samo serinjate.

Bojan Urosevic

pre 5 meseci

Kakva reprezentacija takav i sponzor KAPELA
V

Veljko9

pre 5 meseci

Oni prosli Pumini su bili prelepi i beli i crveni, bukvalno za svadbu ali ovi za svetsko.. Nadam se da ce ovi napraviti lepo nesto, TSC ima fine dresove.
p

preslikano

pre 5 meseci

Preuzeli retoriku vladara. Sve je kod njih najveće u istoriji, najbolje, najbrže. Neće da budu puma nego tigar fudbalski, a za godinu dana pobedili Litvance i Crnogorce. Kad bude fijasko na EP biće ona: A za vreme onih prošlih ste niste ninplasirali na EURO.
V

Voždovac

pre 5 meseci

A Opel novi tehnički sponzor. Pa kad uđe kapela u opela.
S

Sf

pre 5 meseci

Najbolje jassa da bude sponzor iz Titovog vremena. Ovo je neka mućka u najavi. Jer veliki igrači neće da muljaju, samo ovakve male nove firme. Biće ugradjivanje i trpanje love u džep. Čim su tu Šurbatović i Bjeka i njihov glavni konsiljere počasni Tole odmah znaš šta će biti. Nažalost stavili su matorog Džaju da pokriva njihove mućke
m

milos032

pre 5 meseci

druze,ako mislis da "matori Djaja " ne zna da uzme,u velikoj si zabludi...pa sudjeno mu je za to,i nije oslobodjen nego pomilovan...
p

podesen

pre 5 meseci

Ispravka, kada su videli da su dokazi protiv Dzaje beton,da nema sanse da ne bude osudjen tada ga pomilovali.
C

C7

pre 5 meseci

Kapa najlepse dresove pravi, treba s njima probati, bas su ozbiljan posao napravili sa Venecijom.
h

hidalgo

pre 5 meseci

Sportska oprema Kapela i opelo 😂
M

Mujagic

pre 5 meseci

Taman smo u drustvu kojem organizaciono tezimo i realno pripadamo - Barbados, Trinidad, nemacki nizerazredni klubovi…
v

vroom

pre 5 meseci

TSC, Atromitos, Ergotelis, Grashopers, Duisburg, Ahen, Pogon, Dordreht, Liban, Barbados....cista egzotika. Sa Kapeli opremom nas fudbal ce stici najdalje do kapele.
P

Pera genije

pre 5 meseci

Pa bitno da je ponuda najizdašnija! Sve drugo nije ni bitno. Uzgred dobro da je ovo mučenje s Pumom uskoro gotovo. Najružnije dresove prave bar što se tiče reprzentativni selekcija.
P

Pedja108

pre 5 meseci

O kojim uspesima se prica i naplati toga? Pa i te kompanije prate takmicenja, rezultate. Videli su i nasu bruku u Kataru, neko je gledao kvalifikacije. Na EP cemo odigrati tri utakmice, onda ce biti kako nismo imali srece, Piksi ce se zaliti kako su neki bili povredjeni, pa ovo, ono. Piksi kao igrac je bio vanserijski, kao trener prosecan. Koja ce sportska kompanija da uzima nas da im reklamiramo brend?
4

433

pre 5 meseci

Sve politika i biznis.Ja mislim da je Adidas naj
r

rsczz

pre 5 meseci

Steta njihova sto mi necemo ni otici na naredno SP.
k

konkoping

pre 5 meseci

48 reprezentacija ucestvuje, nema sanse da preskocimo i da hocemo
P

Probrano drustvo

pre 5 meseci

Barbados, Trinidad,Liban to nam je mera.
P

Plavi dres

pre 5 meseci

Ma samo da vrate plave dresove. Bili su ubedljivo najlepsi. Pa i kosarkasi igraju u plavim...
k

kojotski

pre 5 meseci

Hahahaha...Kapeli...pa koliko braca moraju jos da se ugrade da bi im bilo dosta?!
p

pasjapoljana

pre 5 meseci

nemoj tako i jedan Barbados igra u njihovim dresovima
N

No.1

pre 5 meseci

A da Kokeza nije vlasnik?
D

DonKyo

pre 5 meseci

Dzaba dres kad nam stoji onaj izgladneli poljski orao na grbu. Najlepsi dres bio je 1998, a logo onaj sto sar koristi FSS. Moderan, lep, unikatan. a ne ovo cudo sada, bukvalno nam se pola Poljske smeje
T

TD

pre 5 meseci

Kakav bre crni Kastore, kakav Kapeli sport, samo Adidas ili Najk(i), cak ni Pod oklopom ne dolazi u obzir.
а

а што не носимо

pre 5 meseci

дресове од бренда-"Миле Драгић"???
N

News

pre 5 meseci

Nikad cuo za ovu kompaniju a da su toliko izdasni vec bi oni nasli neki veci klub koji igra svake nedelje a ne reprezentaciju koja ce igrati samo 3 utakmice ako se plasira na mundijal. Ovo je neka kombinacija ljudi iz FSS.
S

Sf

pre 5 meseci

Pa naravno Šurbatović, Bjeka i počasni Tole strpaće lovu u džep jer to ne možeš da radiš sa Adidasom i Najkijem
N

NIKAD PLAVO

pre 5 meseci

Biće dres izgleda konačno opet crveno-plavo-beli. Hvala bogu. Međutim, što kaže Radoš Bajić, zaguljen smo mi narod, opet nekom neće da valja. Mada slažem se da izmišljotina od grba koju su nacrtali nije dostojna srpskog dresa.
Z

Zeleznik

pre 5 meseci

E kad Radoš Bajić, sluga svih režima i gospodara, kaže da smo zaguljeni onda mora da je tako...
Р

Радош Бајић

pre 5 meseci

Секула и његови Четници....
И

Ишизаки

pre 5 meseci

Мени не ваља јер сам навикао на плаву боју. Кошаркаши и одбојкаши су од ретких репрезентативаца који носе плаве дресове. Чета плава, каква бре црвена боја.