Komentari na vest

FSS opet kaznio Partizan

B

Bane15

pre oko 1 godinu

A sta ce biti sa utakmicom? Kada se igra plejof? Bagra
Ч

Чика

pre oko 1 godinu

Потпуно идиотска песма упућена - коме? Велики смо мајстори да се завадимо међусобно! Нама непријатељ не треба!
R

Realista1

pre oko 1 godinu

Ovo na B.brdu liči na napuštanje terena igrača Vojvodine u finalu kupa kada je Partizanu momentalno dodeljena titula osvajača kupa... Ili na Đenovu gde je rezultat bio 3-0 službeno za Italiju zbog divljanja naših navijača... da vidimo da li će naš savez štititi opet jednog od blizanaca..
U

Uhuh

pre oko 1 godinu

Džabe kazne kada oni nisu platili ni jednu.
z

zauzeto ime

pre oko 1 godinu

sponzor lige partizan fk :) .......... idemo navijaci, samo jako ......... huligani besposleni, roditelji ih nisu tukli, isli vaspitanje tipa psihologija, igrice i eto vam sad ....... puna drzava mangupa ...........
D

DokleOvako

pre oko 1 godinu

Da li su navijači Vojvodine krivi što jedan klub koji zna da mu je maksimum peto mesto ima navijače koji su rešili da lome i pale? I to još ide iz kola u kolo, a rešenje je prosto i treba skupiti hrabrosti i crnobilima oduzeti bodove za ponavljanje prekršaja.
z

zauzeto ime

pre oko 1 godinu

niko nije spominjao navijace vojvodine ....... uvek se kaznjava domacin zbog organizacije utakmice ......... znalo se da dolaz navijaci partizana, milicija, pa barem zandarmerija je trebala ....... vojsku, od pesadije do ratne mornarice, kupiti s300 protiv pirotehnike ............ ovo vise nema smisla, meni zao svih domacina u utakmicama protiv mog partizana, zao mi stvarno ........ i nevidim svrhu novcanog kaznjavanja, daj nek se ukljuci drzava, kazneni sistem, malo hapsiti ljude, malo lezanje
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Čuka - Partizan posle Vaskrsa? Utorak/sreda?
S

SRETA NUMERA

pre oko 1 godinu

Bilo kakva kazna je nevažna, Partizan sigurno nemože da osvoji ni 3.mesto, Jer su i Vojvodina i Čukarički i TSC bolji timovi od Partizana, imaju bolje igrače bolje trenere i igraju bolji fudbal od Partizana. Partizan apsolutno nije zaslužio da igra kvalifikacije za bilo koje UEFA takmičenje, a ako kojim čudom bude i igrao nema ni teoretske šanse da se plasira. Prosto Partizan je jedna očajna ekipa, i GLUPO je više diskutovati bilo šta na tu temu.

Riks

pre oko 1 godinu

Istu pricu sam slusao od vas prosle godine i one godine tamo Partizan nema kvaliteta ni za 5 mesto, kakva Evropa od njega su bolji timovi koje redovno prase Maltezani kao Real sa Nisave ili u susretu sa nesto jacim timovima petarde pucaju.Budeli Partizan izborio najpre LE a onda prosao grupu bice zaniljivo ali najpre da prezivi VV duet koji ga gusi godinama.
z

zauzeto ime

pre oko 1 godinu

dobri su TSC i Cuka, bolje igraju trenutno, ali nisu bolji po igrackom kadru i sta si sve nabrojao, jednostavno partizanu pala forma, pao moral i uglavnom "svojim" greskama sami sebe ubijamo ......... malo da porade na svojim glavama ne bi se nista pitali ni TSC ni Cuka, i dalje je to prejaka ekipa za ovu ligu, samo da se sete kako se igra fudbal .......... nije kvalitet lige porastao nego kvalitet zvezde je porastao, a kvalitet partizana opao ........... liga od 10 klubova 4 kruga, privatizacija, zakon o popnasanju na stadionu, infrastruktura i mozda bi porastao kvalitet lige ............ da nepomislite nesto drugacije imam ogroman respekt prema TSC-u i Cukarickom, prave 2 ekipe i samo treba da nastave da rade kako rade, i mozda u skorije vreme bude nesto od vas, ali videcemo sledece godine u evropi, mislim da je jos uvek to slab pomak, nasa liga nije merilo
p

pa1

pre oko 1 godinu

Nemate vi pojma kako se voli klub. Cigani su za vas profesori
G

Gostionicarcic

pre oko 1 godinu

gde je uprava kluba da osudi onakvo ponašanje navijača?
G

Gostionicarcic

pre oko 1 godinu

gde je uprava kluba da osudi onakvo ponašanje navijača?
G

Grga Cvarak

pre oko 1 godinu

Slazemo se svi (mislim na normalne ljude, naravno) da je ova Uprava Partizana najvece zlo koje nam se moglo desiti i razlog za sve, ali apsolutno sve probleme koje trenutno imamo, medjutim koliko su nas vec puta ojadili i ovi nazovi-navijaci? "Prijatelji", ne voli se tako klub. Ali pokazali ste vec prije neki dan sa Cukom koliko vam ili nije uopste stalo do kluba i sto se zbog vas non-stop kaznjava ili ste toliko suplji u glavu, pa nikako ne mozete da skontate da sa ovakvim stvarima klubu pravite jednaku stetu kao i ta Uprava protiv koje navodno protestujete. Ali opet sa druge strane, vezano za te nacionalisticke gadosti sto slusamo i gledamo na utakmicama sa Vojvodinom, objektivno to je na prvom mjestu do drzave. Pa, nema sanse da u normalnoj drzavi to ne mozes da rijesis unutar maksimum godine dana. Pola ih pohapsis, svima zabranis ulaz na stadion u narednih 10 godina, a poslije toga ako se ponovi opet, onda im zabranis i dozivotno, pa da vidis koja ce od tih ko fol faca poslije toga da se k...ci. Ali nekome je u Vladi ocigledno interes da razj... i ovo malo sto je ostalo od Srbije, jbg. Nama Srbima pravo ne treba neprijatelj – mi se sami samounistavamo svaki dan.
G

Gost101

pre oko 1 godinu

Šta kaže "stručna uprava" FK Partizan o dešavanjima na Banovom brdu? Da su nedaj Bože oštećeni suđenjem već bi bilo desetak saopštenja. Nisam upratio da se iko od ljudi iz uprave oglasio.
n

normalan svet

pre oko 1 godinu

Uprava napolje.
m

metalika moj dobar

pre oko 1 godinu

ne kapiram zasto je klub kaznjen ?? kakve veze klub ima sa nekim degenom sto se dernja sa tribine i psuje nekom majku ??
G

Grga Cvarak

pre oko 1 godinu

@metalika Pa, znas kako, druze? Naizgled nije, priznajem, ali kad malo razmislis, jel stvarno mislis da klub nema nikakve veze sa ponasanjem i kulturom svojih navijaca? Ja, recimo, vec godinama zivim u LA-u i idem redovno na Galaksijeve utakmice (slicna situacija kao i sa Partizanom; i njih je zadnjih 5-6 godina muka gledati) i tamo recimo cim neko na stadionu pocne da pjeva ili vice nesto pogrdno (vecinski je to ono meksicko "puto"), spiker se odmah javi da upozori da takvo ponasanje nije primjereno kako za navijace Galaksija, tako i uopsteno. Osobe koje nastave sa takvim ponasanjem se poslije samo diskretno izvedu sa stadiona. Sta poslije toga rade sa njima i da li im poslije toga dadnu samo verbalno upozorenje ili im zabrane ulazak na stadion do daljnjeg, to mogu samo da pretpostavim, ali pretpostavljam da se upravo tako nesto desava ako se utvrdi da individua vec imaju istoriju takvog ponasanja od prije i da joj to nije prvo upozorenje. Tako da, da, klub i te kako moze da utice na ponasanje navijaca samo ako to hoce. I zna, naravno. A za nas klub znas vec da mi to niti znamo niti radimo niti imamo tu svijest i kulturu da vec jednom kazemo tom sljamu od ko fol navijaca: "Pa, druze, ne mozes tako; ako hoces da dolazis na nase utakmice, unormali se malo; a ako neces, idi "navijaj" za nekog drugog, nama takav ne trebas".
U

UEFA će dati poslednju reč

pre oko 1 godinu

Postoje snimci sa utakmice Čukarički - Partizan. Ako Pivić ostane pri svome da su se igrači ohladili pa su zato prekinuli utakmicu, a FSS ne bude to odbacio, UEFA će rešiti ovaj slučaj registracijom utakmice sa rezultatom 3:0 jer su igrači Partizana napustili teren.
D

Dragan 1985

pre oko 1 godinu

Otkud znas da ce UEFA dati konacan sud? Kada su se oni ohglasavali povodom napustanja terena neke ekipe. Znam samo da su trazili kazne zbog nacionalnih i verskih ispada.
p

pravnik

pre oko 1 godinu

si ili samo lupetalo puno mrznje prema Partizanu.
K

Koja komedija

pre oko 1 godinu

Prvo FSS, daje pare, pa posle uzima, cirkus - komedija.
D

DžoniRS

pre oko 1 godinu

Makar znamo koliko će Čukarički da bude kažnjen. E sad, videćemo za gromadu...