Komentari na vest

FSS potvrdio: Ibrović Flečer i Zečević Džon debituju za Srbiju protiv Crne Gore

P

Pjer Karden

pre 7 meseci

Daleko su oni još od ozbiljnog fudbala,veliki klubovi imaju na stotine ovakvih klinaca u principu ništa ne košta ako od njih 20 bar 2 budu nivo za reprezentaciju biće to veliki uspeh,većinu njih da se ne lažemo čeka Port Vejl ili Morekamb a kvalitet im je na nivou Rišaira Živkovića.
B

Berliner

pre 7 meseci

Respekt sve najbolje momci
L

Lazeta

pre 7 meseci

Jan Karlo Simic do Luisa Zecevica Dzona, Luis Zecevic Dzon do Ibrovic Fleceraaa i goool!!!
S

Sebian NT fan

pre 7 meseci

Pa dobro bi to bilo, jedino moramo skratiti ta njihova trodupla imena. Mislim, lomi jezik i uzima mnogo vremena. Divni momčići, sve najbolje im želim, a time i nama, ako se pokažu kao snaga.
E

Erasakosmaja

pre 7 meseci

Hahahahaha
B

Babaroga

pre 7 meseci

Srpski Vitsel i Felaini!!!
F

Figaro

pre 7 meseci

Bravo, što više ovakvih talenata za zalog za budućnost a manje menadžerskih igrača kao Eraković, Račić, Stefan Mitrović i slični.
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Pavlović, Milenković, Mitrović, Vlahović, Živković..
l

ligeislige

pre 7 meseci

Mladje selekcije Srbije su Mladje selekcije Beograda
g

goust

pre 7 meseci

jedina 2 van beograda u mladjim selekcijama Evo juce Zvezda nema naseg bonusa od tih silnih mladih igraca i prica
l

lol12

pre 7 meseci

Prvo bonus igrac na jucerasnjoj utakmici je bio bas Zvezdin djak Lucic.Drugo, kad prodas tri vrhunska talenta poput Eraka,Mijata i Koste ove sezone nije bas da ocekujes da ce ih zameniti kao na traci 3 ista takva.Imala je Zvezda ove sezone bolje bonus igrace ove sezone iz svoje skole od bilo kog drugog kluba u drzavi.
L

Loš uticaj

pre 7 meseci

Gotovi su na sve načine ovi momci kad uđu u krivudave šabanske noći turbo folka i smrdljivih čarapa cimera.
S

SSSS, 4 ocila

pre 7 meseci

Nemoj baš tako o higijeni i smrdljivim čarapama. Ipak su svi oni napolju, tolike godine. Dele svlacionicu po Evropi, u renomiranim klubovima su, pa su valjda usvojili higijenske standarde. Ja menjam čarape nekad i 2 puta na dan, a kod brata i sestre, kuma. ne mogu ući ni obuven, a kamoli da mi noge čađe. Onako lepe žene im to ne bi dozvolile.
e

ej ljudi!

pre 7 meseci

da je nas FSS. mudar pa da ovoj djeci odmah uputi poziv za A seniorsku reprezentaciju za prvu sl. utakmicu i tako ih kaparise za buducnost. Nista nebi izgubili, samo bi imali veliku sansu da ih dobiju.. onako ako se razigraju odletese mladi orlici iz naseg gnezda!
t

tuneki

pre 7 meseci

pa da kao Pavlovic,ZIvkovic
H

How yes no

pre 7 meseci

Ma naravno, treba da puste dva klinca od 16 godina i 20 kila, samo da ih zapljunemo. A posle toga, nema veze, ne mora. Da mi je znati kakav mozak moze takvu genijalnu ideju da smisli
N

NemanjaKZ

pre 7 meseci

Druze nije to jagnje pa da ga kaparises. Menjali su igraci reprezentaciju i nakon nastupa za A timove, a i ovi iz fife su sisali vesla pa ces da ga zoves u A tim, pustis ga jednom i 'kaparisao si ga'.
o

orlandic5starskill

pre 7 meseci

Podrška za momke. Jako bitno da smo krenuli sa ovim kupljenjem naše dece po svetu jer nas je u tom segmentu vreme baš pregazilo. Biće i ružnih komentara ali ovi momci imaju prava da igraju za Srbija koliko i bilo ko drugi.
M

Monti Pajton na srpski nacin

pre 7 meseci

IBROVIC FLECER!
F

Frikom

pre 7 meseci

Brokoli