Milan Škrinjar (©Reuters)
Milan Škrinjar (©Reuters)

Fulam obara klupski rekord zbog Škrinijara

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.09.20. | 10:03

Kolibari ušli u trku za štopera Intera

Izgleda da je Milanu Škrinijaru suđeno da se ove jeseni preseli u London, samo je pitanje u koji deo.

Dok se čekao rasplet u cenkanju između Intera i Totenhema za slovačkog reprezentativca, odjednom se u trku uključio – Fulam! Kako piše Dejli Mejl, Kolibari su ozbiljno uzdrmani lošim rezultatima na početku sezone u Premijer ligi, već sada deluju kao tim koji će se ekspresno survati u niži rang.

Izabrane vesti

Odbrana Fulama je katastrofalna, tri gola je primila od skromne Aston Vile usred Londona (3:0) u poslednjem kolu. I zato crno-beli očajnički žele da pojačaju defanzivnu liniju i oko su bacili na Škrinijara. I spremni su da zbog njega obore klupski rekord u visini tansfera.

Prema poslednjim informacijama, Totenhem je nudio Interu 38.000.000 evra za Škrinijara, dok italijanski klub traži desetak miliona više. Fulam hoće da se uključi u tu borbu, a vredi istaći da je rekordna suma koju su Kolibari platili do sada 30.000.000 evra, koliko su dali za Žana-Mišela Serija.

Gazda kluba Toni Kan se na tviteru izvinio navijačima posle poraza od Aston Vile i tom prilikom je napisao da je klub pregovarao sa četvoricom štopera tokom leta, a da nijednog nije uspeo da dovede. Dvojica od te četvorice su, navodno, zakačila Kovid, pa zbog toga nisu došli na Krejven Kotidž.

Nema mnogo vremena za pregovore ili za potragu za drugim igračim, letnji prelazni rok se završava 5. oktobra.


tagovi

FulamInterMilan Škrinijar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara