Komentari na vest

Fulam razmatra Sašu Lukića i Zvezdinu nedavnu želju

F

Faustino

pre preko 1 godinu

Ovaj momak je apsolutni prosek, samo u superligi ima bar deset boljih veznjaka od njega. Napravio je karijeru najvišr zahvaljujući pokojnom Mihi, koji je bio dobra duša i uvek hteo da pomogne našima, čak neretko i na svoju štetu pa je tako od njega, Ljajića i Maksimovića pokušavao da napravi nešto, što mu se na kraju obilo o glavu. Posle se nastavio na još jednu balkansku dobru dušu Ivana Jurića koji je oživeo i napravio mnoge naše igrače. Na kraju im se zahvalio tako što je odbio da trenira i potpiše novi ugovor a Ivan ga je napravio i u kapitena. Inače potpuni prosek pa čak ispod proseka igrač, ne bih ga doveo ni u Partizan. U reprezentaciji igra nezasluženo pre Grujića koji je za njega Sedorf, ovo kažem kao partizanovac.
D

Delija 1442

pre preko 1 godinu

Evo Gobeljica za desnok beka i to dzabe .
R

RealNo1

pre preko 1 godinu

Не знам шта људи виде у њему. Пратим додта утакмица италијанске лиге, па сам између осталог обратио пажњу и на њега. Никакав битнији допринос нема у игри свог тима, да не причам о очајним партијама на Мундијалу.
И

И21

pre preko 1 godinu

То само доказује колико си ти стручан да коментаришеш било шта ... Човек је и срце и плућа Торина, погледај мало боље, али гледај само њега, а не и осталих 21 играча, публику, рекламе и све остало, него само њега, његово кретање, па ћеш видети ... Иначе у репрезентацији игра скроз погрешну позицију

Marko Pavlovic

pre preko 1 godinu

Mali je naš biser. Top veznjak