Aleksandar Mitrović je zamenio Karlosa Vinisijusa na Krejven Kotidžu protiv Sanderlenda (©Reuters)
Aleksandar Mitrović je zamenio Karlosa Vinisijusa na Krejven Kotidžu protiv Sanderlenda (©Reuters)

Fulam se opet kocka, Silva meša karte i u Sanderlendu

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.02.23. | 11:54

FA kup Engleske: Portugalac najavio kombinovani sastav i večeras (20.45) na Stadionu svetlosti. Saša Lukić nema pravo igranja, dok bi Aleksandar Mitrović mogao da bude sačuvan za duel sa Notingemom za vikend u Premijer ligi

Menadžer Fulama Marko Silva promešao je karte u meču šesnaestine finala FA kupa protiv Sanderlenda. Portugalac je odmarao nekoliko glavnih igrača, poslednjih 20 minuta je igrao Aleksandar Mitrović. Umalo mu se to osvetilo. Londonski tim je jedva izborio remi i ponovljeni meč večeras (20.45) na Stadionu svetlosti.

Saša Lukić je stigao u zapadni London poslednjeg dana prelaznog roka, ali nema pravo igranja u ovom takmičenju, pa bi debi posle dolaska iz Torina mogao da ima za vikend u Premijer ligi. Osim srpskog reprezentativaca nema pravo igranja ni Sedrik Soares. Očekuje se da bi Silva i u meču na severu Engleske mogao da odmori najbolje, kako bi ih sačuvao za duel sa Notingemom u Premijer ligi. To znači da će Aleksandar Mitrović verovatno da čeka šansu s klupe.

Izabrane vesti

Silva neće voditi svoj tim na klupi danas jer je protiv Čelsija u petak dobio četvrtu opomenu u sezoni. Sanderlend je bez poraza na tri poslednje utakmice, ima dva remija u nizu mogao bi da se u povratničkoj sezoni u najjačoj drugu ligu na svetu bori za plej-of i eventualni povratak u Premijer ligu. Fulam je u lošoj formi, nije pobedio skoro mesec dana, po dva remija i poraza na poslednje četiri utakmice.

20.45: (4,30) Sanderlend (3,60) Fulam (1,85)

Za domaćina je Anderson van stroja jer nije bio igrač Sanderlenda na startu sezone. Škot Ros Stjuart je van stroja za domaćina zbog povrede.

Mozzart daje najveću kvotu na svetu na pobedu Fulama u Sanderlendu.

-------------

Mozzart Bet Superliga se konačno vratila, a zajedno sa njom i Prognozzer! Takmičenje u pogađanju tačnih rezultata ponovo je na snazi posle tromesečne pauze u nešto drugačijem ruhu. Opširnije OVDE.

-------------

FA KUP ENGLESKE – PONOVLJENI MEČ ŠESNAESTINE FINALA

Sreda

20.45: (4,30) Sanderlend (3,60) Fulam (1,85)

***kvote su podložne promenama


tagovi

FulamSanderlendFA kupAleksandar MitrovićSaša Lukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara