Vladimir Gaćinović (© Starsport)
Vladimir Gaćinović (© Starsport)

Gaćinović blizu Napretkove klupe

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.10.23. | 14:37

Kruševljani na pragu dogovora sa iskusnim stručnjakom

Posle 10 odigranih mečeva u Mozzart Bet Superligi Srbije, Napredak se odlučio da je promena neophodna, a kako to obično biva, dolazi novi trener da pokuša da preokrene situaciju. Kako Mozzart Sport nezvanično saznaje, glavni kandidat je Vladimir Gaćinović. Kruševački superligaš se već nalazi u poodmaklim pregovorima sa iskusnim stručnjakom i on će po svemu sudeći sledeće nedelje, pred utakmicu 1/16-finala Kupa Srbije protiv Slobode u Užicu, najverovatnije preuzeti kormilo tima, kome ove sezone nikako ne ide.

Ekipa Napretka je pri dnu takmičenja sa čak šest poraza što je glavni razlog za odlazak Dragana Perišića sa klupe, a do dolaska Gaćinovića, sportski direktor Mladen Dodić će privremeno biti u ulozi šefa stručnog štaba na meču protiv Javora. Posle toga se očekuje zvanična promocija Gaćinovića.

Izabrane vesti

Njegova trenerska karijera počela je pre više od dve decenije, kada je, prvo kao asistent u stručnom štabu, potom kao glavnokomandujući bio na klupi Leotara iz Trebinja, matičnog kluba čiji je dres nosio i u igračkim danima. U Srbiji je najdublji trag ostavio na klupi Spartaka, a u Subotici je imao čak četiri (jednom kao asistent). Bio je šef stručnog štaba i u Radničkom iz Niša, Novom Pazaru i Železničaru, a posebno se pamti sjajna polusezona sa timom sa obala Jošanice.

Napredak je sa svega osam bodova iz 10 kola trenutno 15. tim na tabeli Mozzart Bet Superlige i Kruševljani će sa iskustvom Gaćinovića probati da se izdignu iz nimalo prijatne situacije, a posle debija u Kupu, prekaljeni strateg će se na domaćem terenu predstaviti u meču protiv IMT - a. 



tagovi

Vladimir GaćinovićNapredak Kruševac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara