Aleksandar Katai (©Reuters)
Aleksandar Katai (©Reuters)

Galaksi otpustio Aleksandra Kataija

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.06.20. | 18:47

Srpski fudbaler slobodan igrač

Rastaju se Los Anđeles Galaksi i Aleksandar Katai. Ispadi supruge srpskog fudbalera na društvenim mrežama u jeku velike krize u SAD koštao je Kataija ugovora u Galaksiju.

Kako je objavio LA Tajms, klub iz Los Anđelesa je danas dao otkaz Aleksandru Kataiju. Sve govori da je ovo bio neizbežan potez, jer se lavina kritika, uvreda, čak i pretnju srušila na porodicu srpskog fudbalera poslednjih dana.

Izabrane vesti

Iako se Aleksandar javno izvinio zbog poruka koje je njegova supruga ostavila na instagramu, poručivši da su te izjave neprihvatljive i da se ne tolerišu u njihovoj porodici to ga nije spaslo raskida ugovora sa klubom. Sada je srpski reprezentativac slobodan u izboru novog kluba.

Pitanje je kako će se dve strane rastati što se tiče finansija, a LA Tajms piše da je Katai imao godišnju platiu od 612.000 dolara u Galaksiju, dok je u prethodnom klubu, Čikago Fajersima, zaradio 2.700.000 dolara za dve godine.

Samo dve utakmice odigrao je nekadašnji fudbaler Vojvodine i Crvene zvezde u dresu Galaksija, jer je i u SAD sezona prekinuta na samom početku zbog pandemije korone.


tagovi

Aleksandar KataiLos Anđeles GalaksiMLS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara