Galijani pazari u Dinamu, Marin na pozajmici, otkup 6.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.09.20. | 16:23

Mladi hrvatski vezista stiže na Apenine

Dinamo ne prestaje sa prodajama igrača. U Moncu stiže ofanzivni vezista Antonio Marin (19), koji će narednih godinu dana provesti na pozajmici, a novopečeni drugoligaš ima opciju da otkupi igrača na kraju sezone za 6.000.000 evra, piše Jutarnji list.

Pored Monce, za mladog igrača bila je zainteresovana i Sampdorija, ali u njenoj pozajmici nije bilo mogućnosti otkupa, pa to u Dinamu nisu previše razmišljali. Kako piše Jutarnji preostalo je još samo da klubovi razmene dokumente i odrade papirološke formalosti posle čega će posao biti zvaničan. Marin bi onda krenuo put Apenina i stavio se na raspolaganje Kristijanu Brokiju.

Izabrane vesti

Monca se ovog leta pretplatila na hrvatske fudbalere pošto je već iz Osijeka doveden najbolji napadač prvenstva Mirko Marić za obeštećenje od 4.500.000 evra.

Marin je prve fudbalske korake napravio u zagrebačkom klubu ZET, a već sa osam godina prešao je u Dinamo, gde je 2017. godine doživeo debi u seniorskom timu.

Monda se izuzetno pojačala ove sezone, potrošili su 17.300.000 evra na obeštećenja, a stiglo je i nekoliko prvoklasnih slobodnih igrača. Ipak, krunu prelaznog roka će predstavljati angažman Kevina Princa Boatenga, koji je stigao na lekarske preglede i uskoro će biti predstavljen u Moci.


tagovi

Antonio MarinLetnji prelazni rok 2020Adrijano Galijani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara