Komentari na vest

Galtije doneo novu energiju i trofej: PSŽ razbio Nant, Nejmar plesao, Mesi dirigovao (VIDEO)

G

Gosty

pre gotovo 2 godine

Nece opet nista konkretno uraditi u Ligi prvaka, ponajviše zbog morbidne formacije sa trojicom nazad.
h

hjohohohohhoo

pre gotovo 2 godine

miki maus kup iskreno
d

djole 3434

pre gotovo 2 godine

problem psg-a je i prosle sezone, nadam se nece i ove sto ne koriste mesija na klasicnu foru uz koji je postao ovo sto jeste, mesi krene a igrace koristi kao martinele, pored toga najbolji je asistent ikada tako da ne znas kada ce uputiti bolestan pas, ili samo nastaviti sa loptom, nadam se da ce novi trener malo to potencirati, mesi je pored lose golegeterske sezone imao vise nego dobru sezoni sa asistencijama, iz cega se vidi da se podredio klubu, imace sada mesi bolju sezonu posebno sto zna da se vraca u Barsu 😁
d

drRose

pre gotovo 2 godine

Kako je smijesno vidjeti ramosa da grli mesija :D
G

Gost iz HR

pre gotovo 2 godine

Messija i Neymara :)
O

OkosBokos

pre gotovo 2 godine

Nant je tako igrao, da bi ih Zvezda pobedila, a ne PSZ. Inace PSZ sa ovom formacijom nema sta da trazi protiv Reala, Liverpula, Sitija, Bajerna. Oni nemaju vezni red. Spustanje Mesija ovako nisko i da vuce loptu moze u Ligi1, al kad mu se nalepi neki Fabinjo, Kazemiro, Rodri ili udvajaju Gorecka i Kimih, Mesi to ne moze sam.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Sta lupate minuse coveku, lepo napisao sve.
G

Gost90

pre gotovo 2 godine

Slazem se za vezni red,tu Verati i Vitinja ne mogu sami jer su obojica slabi fizicki ali u formaciji 3-5-2 sa Danilom izmedju njih izgledalo bi drugacije
p

plavac

pre gotovo 2 godine

dečko jeste u pravu,ali to ne umanjuje stvar da je ovo već sad svetlosnim godinama bolje od poketinovog psž-a,i ima preko pola godine da smisli kako u tim uslovima...gatije nije pajac,vrlo ozbiljan trener.
G

Gost082625

pre gotovo 2 godine

PSG jeste bio bolji ali pri rezuktatu 0:0 Nant je imao dobre sanse za pogodak da su postigli gol utakmica bi otisla u drugom smeru.
k

kad bi baba

pre gotovo 2 godine

bila deda