Gaston Ramirez (©Reuters)
Gaston Ramirez (©Reuters)

Gaston se dogovorio sa Gremijom

Vreme čitanja: 1min | sub. 31.10.20. | 04:33

Ali, Samp zateže

Posle tri godine u Sampdoriji Gaston Ramirez je izrazio želju da se vrati u Južnu Ameriku.

Urugvajac bi voleo da se oproba u Brazilu. Dobio je dobru ponudu i prihvatio je. Kako pišu Italijani, Gremio je ponudio Ramirezu trogodišnji ugovor, tokom kojeg bi zarađivao 2.000.000 evra godišnje. I Gaston je rekao „da“.

Izabrane vesti

Ali, nije sve u njegovim rukama. Sampdorija je ta koja sreću kvari. Klub iz Đenove nije protiv prodaje ofanzivnog veziste, koji u novoj sezoni nema ni gol, niti asistenciju u pet odigranih kola. Samo što Samp smatra da je 2.000.000 evra za obeštećenje – malo.

Gazda Masimo Ferero voli da se cenka. Njegov zahtev je 5.000.000 evra. Razlika je na prvi pogled velika, više od duplo traže Italijani. Čeka se novi dopis iz Porto Alegrea. Ako se Gremio već dogovorio sa Gastonom, onda neće tako lako odustati od nadgornjavanja sa Sampdorijom.

Gaston Ramirez je u klub iz Đenove došao u leto 2017. godine i ta sezona mu je bila najbolja, na 40 utakmica postigao je pet golova, kojima je dodao 10 asistencija. Pre Sampdorije, Urugvajac je igrao za Penjarol, Bolonju, Sautempton, Hal i Midlsbro.


tagovi

SampdorijaGaston RamirezGremioSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara