Gent u Humskoj sa sedmoricom napadača

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.10.21. | 09:15

I Lemajić je na spisku

Izgleda da se Gent nameračio na prvo mesto Grupe B Lige konferencija. U prva dva kola zabeležio je dve pobede, isto ima i Partizan (s tim da je gol-razlika u korist crno-belih), a da ga zanima liderska pozicija koja u perspektivi znači direktan plasman u osminu finala pokazao je izborom kadra za meč u Beogradu.

Trener Hejn Vahnezebruk za meč trećeg kola sa Parnim valjkom računa na 27 igrača, a u oči upada činjenica da je u Srbiju poveo čak sedmoricu napadača. Taj detalj jasno pokazuje kakve su mu namere, da će na stadion Partizana istrčati u ofanzivnoj formaciji, kao što je i najavio Darko Lemajić, jedan od špiceva belgijskog kluba.

Izabrane vesti

Osim visokog Lemajića (dva gola po dolasku iz RFS-a), koji je zalečio povredu lista i spreman je da zaigra, Gent se uzda u Marokanca Tarika Tisudalija, iskusnog Lorena Deporta (obojica strelci u nedelju veče protiv Eupena), afrički tandem Ilombe Mbojo (Kongo) – Vakun Isuf Bajo (Obala Slonovače), momka sa italijanskim pasošem Đanija Bruna (pogodio samo na premijernoj utakmici sezone protiv Valerenge u kvalifikacijama), a tu je novajlija iz Makabi Netanje, Jonas Malede (skraćena minutaža, uglavnom status rezerve).

U konkurenciji za meč u Beogradu su sledeći igrači:

Golmani: Bolat, Ruf, Johmans;

Defanzivci: Okumu, Operi, Engadu, Kastro Montes, Hanče Olsen, Nurio, Godo;

Vezisti: Ovusu, Ođiđa Ofoe, Bezus, Čakvetadze, De Sart, Oladoj, Hjulsager, Samojs, Mareh, Kums;

Napadači: Mbojo, Lemajić, Bruno, Malede, Bajo, Depotr i Tisudali.

Gent će trenirati na stadionu Partizana od 18.30.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara