Georgi Hadži (©Shutterstock)
Georgi Hadži (©Shutterstock)

Georgi Hadži otpustio Georgija Hadžija

Vreme čitanja: 1min | ned. 02.08.20. | 23:42

Smena u Vitorulu

Bio je Georgi Hadži sve u Vitorulu. I gazda i tehnički direktor i trener i sve čega jedan gazda može da se prihvati. Ali, to od ponedeljka više neće biti tako.

Direktor kluba Georgi Hadži otpustio je trenera Georgija Hadžija. Ili može i obrnuto: trener Hadži podneo je ostavku direktoru Hadžiju!

Izabrane vesti

Kako god da se obrne, Vitorul će u narednoj sezoni imati novog trenera, a na direktoru Hadžiju i predsedniku Georgiju Popeskuu je da odluče ko će to biti. Trener Hadži je ostao razočaran što je njegova ekipa završava  sezonu na sedmom mestu, a to nije dovoljno dobro za stratega i klub koji su pre tri godine bili šampioni Rumunije.

Odlučio sam da se povučem sa pozicije trenera prvog tima, koji sam vodio od septembra 2014. godine i sa kojim sam proživeo najlepše trenutke karijere osvajanjem rumunskog prvenstva, Kupa i Superkupa. Ostaću da upravljam Fudbalskom akademijom Georgi Hadži i na mestu tehničkog direktora, a zajedno sa predsednikom kluba ću narednih dana pronaći novog trenera, da ima dovoljno vremnea da upozna tim, igrače, pre početka nove sezone“, rekao je Hadži u saopštenju.

Vitorul je iz Konstance, grada u kojem je Georgi Hadži počeo da igra fudbal, u klubu Farul, koji je jedno vreme nosio naziv po najboljem rumunskom fudbaleru svih vremena.


tagovi

Georgi HadžiVitorul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara