Gereiro ponuđen Atletiko Madridu

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.05.23. | 14:37

U Dortmundu bi trebalo da ga odmeni Bensebaini iz Menhengladbaha

Jedan od najvažnijih igrača Borusije iz Dortmunda - Rafael Gereiro (29), ovog leta napušta Vestfalen. Dilema oko odlaska ne bi trebalo da postoji, Milioneri uveliko rade na dovođenju zamene, pa tako ostaje samo pitanje gde će Portugalac završiti kada 1. jula postane slobodan igrač.

Prema poslednjim informacijama iz Španije, njegova nova destinacija mogao bi da bude Madrid. Gereiro je, kako piše AS, ponuđen od strane svojih zastupnika Atletiku.

Izabrane vesti

Čolu Simeoneu je definitivno potreban 'multifunkcionalan' levi spoljni, a Gereiro to jeste. Lako se prilagođava formaciji sa četvoricom pozadi, može da igra kao wing-back kada su trojica defanzivaca u liniji, po potrebi ulazi u sredinu i dejstvuje kao klasičan box-to-box vezista.

Za sada sve se završilo na inicijalnom kontaktu sa Madriđanima, jer Portugalac ima ideju da sasluša šta imaju da mu ponude i Italijani. Već neko vreme govorka se kako ga na radaru imaju i Milan i Juventus i Inter.

Gereiro je ove sezone imao problema s povredama, ali je svakako uspeo da postigne pet golova i zabeleži čak 14 asistencija. Otkako je došao u Dortmund 2016. godine odigrao je 222 utakmice, dao 39 golova i namestio još 50.

Njegovo mesto u timu trebalo bi da zauzme Rami Bensebaini iz Menhengladbaha, kome takođe ističe ugovor kroz mesec i kusur dana...


tagovi

Rafael Gereiro

Obaveštavaj me

Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara