Slavko Bralić (©Starsport)
Slavko Bralić (©Starsport)

Germanijak: Vošin štoper kod Bjelice u Osijeku

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.06.21. | 13:23

Slavko Bralić napustio Novi Sad

Nenad Lalatović je otišao sa mesta trenera, a Slavoljub Đorđević se prihvatio teškog posla da pokuša da nastavi rezultate, ali sada sa podmlađenim sastavom koji bi Vojvodini mogao da donese i finansijsku zaradu. Lalatovićeva starija garda napustiće “Karađorđe“, a prema informacijama portala Germanijak.hr Slavko Bralić, standardni štoper Lala u prošloj sezoni, već je pronašao angažman u Hrvatskoj.

I to ne bilo koji, kako navodi Germanijak.hr, Bralić će u toku dana i zvanično potpisati ugovor sa Osijekom Nenada Bjelice, koji je u tek završenoj sezoni ozbiljno izazvao zagrebački Dinamo u šampionskoj trci. Ovog puta nije uspeo, ali kako Modre tokom leta očekuje odlazak brojnih nosioca igre (Dominik Livaković, Joško Gvardiol, verovatno Lovro Majer, Mislav Oršić, Bruno Petković), dok Osijek nema potrebe da prodaje, očekuje se još žešća trka.

Izabrane vesti

Za tako nešto Bjelici, bivšem treneru Dinama koji se sa Modrima nije rastao u najlepšem tonu pa su se provocirali tokom cele prošle sezone, biće potrebni i iskusni fudbaleri koji znaju da igraju na rezultat. A Bralić je baš takav.

Prošle sezone do pred sam finiš neizostavan sastojak u Lalatovićevom timu u Osijek stiže – tačnije vraća se, pošto je tamo igrao od 2013. do 2015. godine - kao zamena za Brazilca Gutija.

Novosadskom superligašu nažalost neće pripasti ni cent obeštećenja, pošto je Braliću, rođenom Splićaninu, istekao ugovor sa Lalama.

Nažalost, neće biti jedini. Slobodni igrači su trenutno i Aranđel Stojković, Nikola Drinčić, Miodrag Gemović, Siniša Saničanin, Nikola Andrić, Petar Bojić.. Za sada, novi sportski direktor Ljubiša Dunđerski najavio je samo produženje ugovora sa Stojkovićem, mada ni taj posao nije ozvaničen.


tagovi

Osijekletnji prelazni rok 2021Slavko Bralić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara