Komentari na vest

Girasi rešeta - Lotar likuje! Da li je prilika propuštena? Možda i nije, u igri sličan trik kao sa Gnabrijem

G

G7

pre 7 meseci

Tek 27 godina ?! Sta je onda recimo Mbape... embrion...
A

Ako s

pre 7 meseci

Ste dobro pročitali, sve vam je jasno. Kaže henes i kompanija su dobri sa ovima iz štutgarta, pa to treba završiti. Ovi se ponašaju kao da je bundes liga njihovo vlasništvo, ni u jednoj ozbiljnoj ligi na svetu, ne postoji ovo, da toliko otimaš od svoje konkurencije. Nije ni čudo što ih niko van bavarske ne voli, u to sam se lično uverio. Radio sam u mnogim delovima nemačke od Roštoka do Manhajma,kao terenski radnik.
K

Kiker

pre 7 meseci

A sta oni to otimaju, gastarbajteru? Ako si ti dobro procitao, lepo pise da je otkupna klauzula 20 miliona. Ako oni to plate, kako je moguce da ce ga oteti? Ti kad odes u prodavnicu i platis kilo secera 100 dinara, ja trebam da kazem da si ti taj secer oteo, a? Nesto ne videh komentare da je recimo Dortmund oteo Filkruga, Nmecu, Bensebainija, Sloterbeka, Rajersona, Branta, Rojsa, Kobela i ostale. Jedino Bayern otima. Smesni ste vise sa tom pricom o otimanju.
O

O čemu ti

pre 7 meseci

Pričaš. Pa da li ie ijedan klub prisiljen da proda igrača baš Bajernu? Da li je ijednom igraču u interesu da igra za neki Bohum, Štutgart ili Leverkuzen ili da igra za Bajern? Bajern je skoro u rangu Reala, Barse i sličnih i igrač koji se privikne na Nemačku, ne želi baš da menja državu, a gde ćeš bolji klub od Bajerna da igraš?
r

rea

pre 7 meseci

Niko ih van Bavarse ne voli - prošle nedelje prenos utakmice Hajdenhejm (Baden-Virtemberg) - Union Berlin, dečak sa tribine snima dešavanja na terenu, maska na telefonu Bajern. 10 minuta kasnije, dečko snima devojku - maska Bajern. Srbi žive u nekim iluzijama da Nemci ne voli Bajern, jer gledaju utakmice Borusije gde oni imaju "navijače", a zapravo je situacija da za Borusiju navijaju samo u Dortmundu, Lajpcig samo u Lajpcigu, Bajer samo u leverkuzenu... dok za Bajern navijaju ponajmanje bavarci (jer su vezani za Minhen 1860), dok ostatak nemačke navija upravo za Holivud iz Minhena.
D

Derix

pre 7 meseci

Bajern nije skoro u rangu Barselone nego Bajern je ispred Barselone i po titulama domacim i evropskim i svetskim i po svemu!!!
N

Nego d

pre 7 meseci

Druže, imaš li u planu još jednu knjigu. Ta bi tek bila interesantna.
B

Brankoni84

pre 7 meseci

Sa Marijanom na jutrenje.😄😄😄
K

Kiker

pre 7 meseci

Jeste, postigao je 8 golova ali na poslednje tri utakmice hahahaa. Daj, ne brukajte se, lik je dao 14 golova na 8 utakmica, racunajuci i kup. Ako gledamo samo ligu, onda je dao 13 golova na 7 utakmica. Valjalo bi nekad pre objave i procitati tekst.
P

PedjaPFCCC

pre 7 meseci

To sto od jednom reseta ne znaci odma da moze svugde da igra i da je dobar spic. Ide mu dobro ova sezona, prija mu igr ai zivot u Stutgardu. Tako je bila prica sa mnogim Fudbalerima neki NO NAME eksplodiranju pa ih nema nigde. Jel se secate mozda kako je u Frankfurtu kako je Andre Silva resetao bio drugi strelac Lige , presao u Lajpcigu nije nista uradio evo ga sad u Sosiadadu na pozajmnici uopste ne planira ni Sosiadad snjim....Ili Werner odlicno igrao u Lajpcigu, prodat u Celsi decko se saplice, promasuje sicere..Evo ga opet u Lajpcigu sedi na klupi i izgibio mesto u Reprezetaciji Nemacke.
r

rea

pre 7 meseci

Bajern da dovede napadača od 28 godina kom je vrhunac karijere Ren, zato što je u prvih 7 utakmica BL dao 13 golova za sigurno preko 50 miliona? Da to tako ide, Bajern bi se zvao Čelsi.
f

fikk

pre 7 meseci

Pa doveli su igrača od 30 g kome je vrhunac karijere totenhem za 110 mil, šta to fali renu onda
r

rea

pre 7 meseci

@fikk, razlika je samo što je taj Kejn koji igra za slabašni Totenhem davao 25-35 golova u ligi kakva je Premijer, a Girasi je davao po 7-8 golova u Ligi 1. Zanemarivo.
f

fikk

pre 7 meseci

Dao je 11 golova prošle godine u bundesligi,ove godine već 13 na samo 7 utakmica,čovek igra za štutgart trenutno a ne ren za tvoju informaciju,sa renom je imao 10+ golova po sezoni, igrao i u ligi šampiona,poklopi se ušima pre nego kreneš da nipodaštavaš neki klub,naravno da je kejn bolji i skuplji igrač ,nisam toliko lud,ipak iako je u bajernu evo ti ga daleko iza ovog po učinku ove godine
K

Klinac

pre 7 meseci

Nadolazi im Matijas Tel. Ove sezone u dresu Bajerna je odigrao 10 utakmica, 6 golova, 1 asistencija. Odigrao 290 minuta sto je u proseku pola sata po utakmici. Tek mu je 18 godina. U buducnosti bice top5 spiceva sveta, ako glava ostane na mestu.
V

Vinegar

pre 7 meseci

Tacno tako. Pritom Girasi ne bi bio ovako efikasan u Bajernu jer bi igrao toliko koliko i Tel, pritom bi mu ostali uzimali deo golova. Girasi uopste nije klinac, ima on dosta sezona i ove je sjajno poceo, vec sledece moze da bude na 9- golova. Ni prvi ni poslednji koji je bljesnuo jednu sezonu.
n

nedano

pre 7 meseci

Unitedu bi bas legao, da se rotira sa Hojlundom, a marsijal da leti. Al djaba kad su oni nesposobni, a mogu ga vec sad zavrsiti.
W

Wij

pre 7 meseci

Napad je Junajtedu jos i najmanji problem...