Gledala ga Zvezda, sad je želja Korintijansa i portugalskog trenera

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.06.22. | 18:01

Oskar Estupinjan u ozbiljnim planovima Viktora Pereire

Crvena zvezda još od marta ove godine pokušava da pronađe rešenje u napadu. Od tada traje priča sa Mateom Kasijerom iz Sočija, koji će po svojoj prlili karijeru da nastavi u Zenitu. Negde u tom periodu skauti Crvene zvezde pratili su igre Kolumbijca iz portugalske Vitorije Oskara Estupinjana.

Odličnu sezonu imao je momak iz Kalija, postigao je 16 golova u Primeiri i kao slobodan igrač moći će da bira ovog leta. Prvi kontakt sa upravom i sportskim sektorom Crvene zvezde nije urodio plodom, posebno što Estupinjan smatra da bi karijeru mogao da nstavi u nekoj od najjačih liga Evrope.

Izabrane vesti

I dalje vaga ponude i čeka. Ali neće moći još dugo. U trku za Oskara Estupinjana uključio se brazilski velikan Korintijans. Tim iz Sao Paula ostao je bez prve napadačke opcije Žoa. Trener Viktor Pereira u Oskaru Estupinjanu vidi najbolje moguće rešenje, posebno što je Kolumbijac njegova dugogodišnja želja. Predložio ga je i pre šest meseci, ali tada u Korintijansu nisu želeli da angažuju Zvezdinog pika, jer su bili popunjeni u napadu. Sada je situacija značajno drugačija.

Očekuje se da Estupinjan ekspresno odgovori.


tagovi

Oskar Estupinjan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara