Komentari na vest

Gledala ga Zvezda, sad je želja Korintijansa i portugalskog trenera

S

Sotir

pre gotovo 2 godine

Pa sta je sa Ohijeem?? Promasaaaj!! Ccccc!! Pazite sta vam kaze Sotir! Bukari nije za zvezdu! Kanga, Kangwa, Kataj, Ivanic, Ben i nravno Ohi! Nece to uspetii!! Da dr daje svoje pare nebi se tako razbacivao! Dioni, Risario, Falcineli, Picineli, Bakajoko Van Parka itd itd!! Strasnooo i nikom nista! Mnogooo brate
0

040404

pre gotovo 2 godine

oladi sotire, idi gledaj u sunce 😂
E

Eh,

pre gotovo 2 godine

Estupinjan je pravi napadač, snažan šut nogom, glavom ne promašuje, krupan, a ne kao Kasijera sa Sadik konstitucijom. Ali, mislim da klub ide u pravcu da dovede nekog takvog mršavog trkača.
S

Somborac

pre gotovo 2 godine

Bila bi velika greska da ispustimo ovakvog igraca,momak je ubica,prava zver,podseca na Lukakua jak ko bik dobar sut,dobar u skoku,peti je strelac portugalske lige,a ima 26 godina,jos je ovaj mesec debitovao za reprezentaciju kolumbije protiv saudijske arabije,da smo pametni odmah mu na ruke dati milion evra za potpis i platu 600 hiljada,naspram onog partizanovog Rikarda je za tri klase bolji i sigurno bi dao preko 30 golova.
d

def

pre gotovo 2 godine

Ma nije moguce da nece kod terzinog velikana da deli minutazu sa pavkovom
A

Alessandro

pre gotovo 2 godine

Zvezdina potraga za napadačem i ove godine - Televisa presenta!
G

Gost18

pre gotovo 2 godine

dovesti larina iz besiktasa
V

Visente Del Boske

pre gotovo 2 godine

Nije Larin spic nego krilo,nesto kao Katai i zeli ga Olimpiakos,ali ukoliko korintijans zaista zeli Oskara mislim da mi tu nemamo sta da trazimo.