© AFP
© AFP

Glupostima nikad kraja: Uhapšen Hadson Odoi

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.05.20. | 08:39

Mladost - ludost, ali ovoga puta sa posledicama

Glupostima engleskih fudbalera nema kraja. Pogotovo tokom pandemije virusa COVID-19. Na stubu srama našli su se najpre Kajl Voker iz Mančester Sitija i kapiten Aston Vile Džek Griliš, a najnovija tema krvožednih ostrvskih tabloida postao je Kalum Hadson Ododi, pošto je završio iza rešetaka.

Londonska policija je uhapsila krilnog vezistu Čelsija po prijavi ženske osobe čiji identitet nije poznat, posle talefonskog poziva da joj „nije dobro“. U izveštaju organa reda navodi se da je kolima hitne pomoći prebačena u bolnicu, dok je Hadson Odoi priveden i protiv njega pokrenut postupak.

Izabrane vesti

Čitav incident desio se u noći između subote i nedelje, pošto su u 3.53 ujutru policija i hitna pomoć primili poziv od žene koja se „nije osećala dobro“.

Šta se tačno krije iza incidenta nije poznato, ali prema Sanovim saznanjima Kalum Hadson Odoi je vreme u karantinu, zbog obaveznih mera socijalnog distanciranja, poželeo da prekrati upoznavanjem sa jednom damom posredstvom interneta. Kad su stupili u kontakt navodno je tražio od nje da dođe u njegov dom, da nosi prikladni donji veš, a koketirali su porukama. Komšije su navele da se dama ispred doma 19-godišnjeg fudbalera pojavila glamurozno obučena, noseći u ruci torbu marke „Luj Viton“.

Deluje kao poslovna pratnja, mada se niko ne usuđuje da to i potvrdi. Izvesno je samo da se u gluvo doba noći naljutla i pozvala policiju. Sad, da li je bila fizički maltretirana ili ju je fudbaler „samo“ uvredio, utvrdiće istraga. Svakako nimalo prijatna situacija za Kaluma Hadsona Odoia, koji u poslednje vreme baš nema sreće, jer je bio prvi fudbaler Premijer lige inficiran virusom korona.

(FOTO: AFP)


tagovi

Kalum Hadson Odoi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara