""
""

Gogua izbačen iz Partizana!

Vreme čitanja: 2min | uto. 11.10.16. | 17:53

Slučaj je u rukama Disciplinske komisije crno-belih, odluka do kraja sedmice

Izbačen je Sedrik Gogua iz prvog tima Partizana!

Veliki greh koji je štoper iz Obale Slonovače napravio početkom prošle sedmice, kad je vozio pod uticajem alkohola, neoprostiv je za struku crno-belih, koja je odlučila da 21-godišnjeg štopera eliminiše iz takmičarske ekipe.

Izabrane vesti

Štaviše, postoji mogućnost da posle novčane kazne, koju mu je odrezao generalni direktor Miloš Vazura, Gogua bude još drastičnije kažnjen, prevremenim raskidom ugovora, jer ima zagovornika ideje da se što pre raskrsti s problematičnim fudbalerom.

Zasad se samo zna da on trenira individualno, po specijalnom režimu, u Sportskom centru “Zemunelo”, kao i da će tako biti sve do okončanja disciplinskog postupka koji je protiv njega pokrenuo klub.
Gogua ne trenira s ekipom”, potvrdio je MOZZART Sportu Ivica Iliev, sportski direktor Partizana. “Njegov slučaj trenutno je pred Disciplinskom komisijom kluba. Kad ona završi proces možemo da izađemo u javnost sa konačnim stavom. Moguće je da se sve okonča do kraja sedmice. Postoji nekoliko predloga šta i kako dalje sa Sedrikom”.

Za razliku od Gogue, koji je vozio pijan, dvojica drugih stranaca u Partizanu, Brazilci Everton Luiz i Leonardo da Silva Soza, nisu - a uverava Iliev da i neće - bili predmet razgovora, kamoli postupka, iako je utisak da su nepristojnim ponašanjem na revijanoj utakmici sa PAOK-om pokazali nepoštovanjem prema klubu i saigračima.
To što su bili na trenutke agresivniji pripisujem njihovom takmičarskom duhu, pobedničkom mentalitetu. Nikako takvi gestovi ne mogu da budu za osudu. Naprotiv. Obojica su profesionalci na treninzima i na mečevima. Kao stranci, ne prave razliku između takmičarskih i prijateljskih utakmica, za razliku od nas koji reviju doživimo baš tako - revijalno”, objašnjava Ivica Iliev.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Ivica IlievFK PartizanSedrik GoguaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara