©Reuters
©Reuters

Gol sezone u Ligi Evrope! Pedro Gonsalves sa pola terena šokirao Emirate (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.03.23. | 22:31

Gosti iz Lisabona su stpljivo tražili priliku da dođu do izjednačenja i anuliraju prednost rivala, a onda je popularni Pote odlučio da se oproba udarcem sa praktično centra igrališta i ostavio domaću publiku u čudu

Sporting je do izjednačenja na Emirejts, odnosno vraćanja u život kada je u pitanju plasman u četvrtfinale Lige Evrope, stigao iz prvog udarca u okvir gola, ali to nije bio bilo kakav udarac - to je bio gol sezone u ovom takmičenju!

Pedro Gosnaslves je oduzeo loptu protivničkim igračima na centru terena, a onda posle nekoliko koraka video da je Aron Remzdejl previše izašao sa gol-linije. Usledio je hiruški precizan udarac i lopta koja je pala pod samu prečku Arsenalovog gola.

Izabrane vesti

Sporting nije bio u lakoj situaciji, pošto je gubio od 19. minuta utakmice i gola Granita Džake. Ipak, Arsenal nije iskoristio taj trenutak i pojurio drugi gol, već je inicijativa prešla u noge ekipe Rubena Amorima.

Gosti iz Lisabona su stpljivo tražili priliku da dođu do izjednačenja i anuliraju prednost rivala, a onda je popularni Pote odlučio da se oproba udarcem sa praktično centra igrališta i ostavio domaću publiku u čudu.



tagovi

Pedro Gonsalveš

Obaveštavaj me

Arsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara