©AFP
©AFP

Golman Malatije pronađen mrtav ispod ruševina

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.02.23. | 19:26

Turski čuvar mreže žrtva zemljotresa

Potraga za golmanom Malatije Ahmetom Ejupom okončana je tragičnim ishodom pošto je 28-godišnji čuvar mreže pronađen u ruševinama bez znakova života.

Razorni zemljotresi koji su u ponedeljak rano ujutro pogodili jug Turske i deo Sirije odneli su više hiljada života, a za mnogima se i dalje traga. Među osobama koje su progutale ruševine bio je i Ejup, a njegovo telo pronađeno je danas čime su potvrđene crne slutnje.

Izabrane vesti

Za razliku od 28-godišnjeg golmana njegova supruga je nešto ranije izvučena živa iz ruševina. Podsetimo, dugo je trajala potraga i za Kristijanom Atsuom koji je takođe preživeo zemljotres.

Rojters prenosi da je u tri vezana jaka zemljotresa koji su u ponedeljak pogodili Tursku i Siriju živote izgubilo preko 5.000 ljudi, a razrušeno je nekoliko gradova. Među njima i Gazijantep, za čiji istoimeni klub nastupaju srpski internacionalci Lazar Marković i Marko Jevtović. Srećom, oni su posle utakmice sa Antalijom u subotu dobili tri slobodna dana, pa su ostali u poznatom letovalištu umesto da se odmah vrate u Gazijantep.



Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara