Carević u dresu Vojvodine (© Star sport)
Carević u dresu Vojvodine (© Star sport)

Golman Vojvodine neće braniti za Crnu Goru, sporne su boje rukavica i uvrede sa tribina

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.06.23. | 11:22

Lazar Carević navodno poručio da se oseća nesigurno

Problemi u selekciji Crne Gore kad im vreme nije. Igraće Sokolovi kvalifikacionu utakmicu sa Mađarskom i kontrolnu sa Češkom, ali na njima neće biti Lazara Carevića. Iako je pozvan pod zastavu, golman Vojvodine se nije pojavio na okupljanju državnog tima i pripustiće junski reprezentativni ciklus.

Selektor Miodrag Radulović je odustvo Carevića sa prvog treninga prokomentarisao pokušajem da odgovornost prebaci na čuvara mreže novosadskog kluba.

Izabrane vesti

Carević se nije pojavio na okupljanju. Koji je razlog, moraćete njega da pitate“, ostao je zagonetan Radulović, čije reči prenosti podgoričke Vijesti.

Isti izvor navodi kako se tokom zagrevanja pred martovski duel sa Srbijom – u kome je branio Milan Mijatović Carević našao na udaru dela navijača na stadionu pod Goricom, zbog toga što je, kako su mu zamerili, nosio rukavice u bojama srpske trobojke. Mada, onima koji pomno prate Mozzart Bet Superligu jasno je da istu opremu momak iz Cetinja nosi i kad brani za Vojvodinu, pa je pitanje da li baš taj „modni detlaj“ valja tumačiti kao izliv nacionalnosti. Uvrede su nešto drugo i otud deluje razumljivo što se, kako dalje istuču Vijesti, Lazarne oseća sigurnim“ i da „od FS Crne Gore nije dobio zaštitu posle tog događaja“.

Moje je, kao selektora, da vrednujem učinak na terenu i pozivam fudbalere koji to zasluže učinkom u svojim klubovima. Među takvima je bio i Carević, dobio je poziv, jer je igrama zaslužio, a svaka druga osjećanja me ne interesuju. Uostalom, igranje za reprezentaciju je dobrovoljno, mogu da nastupe samo oni koji zaslužuju i žele”, pojasnio je Miodrag Radulović.


tagovi

Lazar CarevićFK VojvodinaMiodrag Radulovićreprezentacija Crne Gore

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara